Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir de benim bata 6 gun kala baslayan hafif ates ve mide bulantim var yumurtlamadan sonra ki 12. Gundeyim eger boyle olupta hamile kalan varsa yazsin cok ihtiyacım var bilgilerinize
Ben hiç çizgi göremiyorum ya bence erken gebelik yapın birkaç farklı markadan daha emin olursunuz kaset testler çok geç gösteriyormuş adet gecikmesinde yani diye biliyorum
Ben hiç çizgi göremiyorum ya bence erken gebelik yapın birkaç farklı markadan daha emin olursunuz kaset testler çok geç gösteriyormuş adet gecikmesinde yani diye biliyorum
T nin altinda kıl gibi cizgi var ama erken gebelik yapmak istemiyorum cogu yalanci pozitif veriyor inanin 2 defa bu yuzden kan verdim 1.20 cikti aglamamak icin kendimi zor tuttum zaten bugunde bitti 3 gun kaldi bekleyecegim bakalim zaman ayirip yorum yaptiginiz icin cok tesekkur ederim
T nin altinda kıl gibi cizgi var ama erken gebelik yapmak istemiyorum cogu yalanci pozitif veriyor inanin 2 defa bu yuzden kan verdim 1.20 cikti aglamamak icin kendimi zor tuttum zaten bugunde bitti 3 gun kaldi bekleyecegim bakalim zaman ayirip yorum yaptiginiz icin cok tesekkur ederim