Testimi yorumlar misiniz

seake

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
59
11
33
IMG_4746.jpeg
Kizlar merhaba, test markasi surelab bata 4 gun var yorumlayabilir misiniz var mi sizce?

Bende bata 3 gün kala yaptm böyle gördm gelen giden yok henüz. Umarım hayırla sonuçlanır belirtileriniz neler

Bende bata 3 gün kala yaptm böyle gördm gelen giden yok henüz. Umarım hayırla sonuçlanır belirtileriniz neler
Benim hicbi belirtim yok sadece göğüs hassasiyetim var birazda akinti insallah hepimiz mutlu haberler aliriz sizin belirtileriniz var mi?🤲🏻🌸

Benim,kasıkta batma ağrı sol kalcamda agrı var ve ıkı gündür baş dönmesi

Bir de benim bata 6 gun kala baslayan hafif ates ve mide bulantim var yumurtlamadan sonra ki 12. Gundeyim eger boyle olupta hamile kalan varsa yazsin cok ihtiyacım var bilgilerinize😔💘

Ben hiç çizgi göremiyorum ya bence erken gebelik yapın birkaç farklı markadan daha emin olursunuz kaset testler çok geç gösteriyormuş adet gecikmesinde yani diye biliyorum

Ben hiç çizgi göremiyorum ya bence erken gebelik yapın birkaç farklı markadan daha emin olursunuz kaset testler çok geç gösteriyormuş adet gecikmesinde yani diye biliyorum
T nin altinda kıl gibi cizgi var ama erken gebelik yapmak istemiyorum cogu yalanci pozitif veriyor inanin 2 defa bu yuzden kan verdim 1.20 cikti aglamamak icin kendimi zor tuttum zaten bugunde bitti 3 gun kaldi bekleyecegim bakalim😔💘 zaman ayirip yorum yaptiginiz icin cok tesekkur ederim☺️

T nin altinda kıl gibi cizgi var ama erken gebelik yapmak istemiyorum cogu yalanci pozitif veriyor inanin 2 defa bu yuzden kan verdim 1.20 cikti aglamamak icin kendimi zor tuttum zaten bugunde bitti 3 gun kaldi bekleyecegim bakalim😔💘 zaman ayirip yorum yaptiginiz icin cok tesekkur ederim☺️
Ne demek inşallah kucapınız bebişle dolar biran önce 💖

X