Gebeliğe Hazırlık Testimi yorumlar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozlmgkc

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2020
17
3
16
29
Arkadaslar 1 nisanda adet olmam gerekti olmadim hatta adet tarihimden 2 gun önce lekelenmem oldu bitti daha gelen gidem yok bende bugun evde test yaptim size sormak istediğim idrarda boyle belirgin olup kanda cikmama ihtimali olabilirmi sizce yarin doktora gidicem de

Silik olsa var ama bu baya belirgin. Kanda negatif çıkmaz. Ama sağlık mıdır onu zaman gösterir

Hayirli olsun bariz ben buradayim diyor idrarda bu sekilde ciktiysa kandada cikar.
Umarim saglikli bir sekilde devam eder

Hamilesin cnm cok net belli hayirli olsun

Canım inşAllah hayırlısı ile kucağına alırsın darısı bizlere

Neden ikitane derseniz üste ki ilk testim inanmadim yanlistir dedim gittim farkli marka test aldim tekrar test yaptim

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım da sen bizle ya da aklımızla dalga mi geçiyorsun anlamadım. Bariz belli pozitif olduğu. Ne için soruyorsun ki anlamadım. Sana kalkıp yok silik çıkmış gebelik yok demeyecegimize göre. Neyse hayırlı olsun tekrardan.

Neden ikitane derseniz üste ki ilk testim inanmadim yanlistir dedim gittim farkli marka test aldim tekrar test yaptim
Bende ilk testte yanlışlık olabilir diye ikinci testi yapmıştım emin olabilmek için.

Benimki de böyle çıktı salı doktora gidicem. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Amin canim insallah guzel haberlerle geliriz benim ikinci gerci ama olsun hic beklemediğim bir anda supriz oldu yarin doktora gidicem bende haftayi bekleyemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…