Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik olsa var ama bu baya belirgin. Kanda negatif çıkmaz. Ama sağlık mıdır onu zaman gösterirArkadaslar 1 nisanda adet olmam gerekti olmadim hatta adet tarihimden 2 gun önce lekelenmem oldu bitti daha gelen gidem yok bende bugun evde test yaptim size sormak istediğim idrarda boyle belirgin olup kanda cikmama ihtimali olabilirmi sizce yarin doktora gidicem de Eki Görüntüle 2613875
Hamilesin cnm cok net belli hayirli olsunArkadaslar 1 nisanda adet olmam gerekti olmadim hatta adet tarihimden 2 gun önce lekelenmem oldu bitti daha gelen gidem yok bende bugun evde test yaptim size sormak istediğim idrarda boyle belirgin olup kanda cikmama ihtimali olabilirmi sizce yarin doktora gidicem de Eki Görüntüle 2613875
Canım inşAllah hayırlısı ile kucağına alırsın darısı bizlereArkadaslar 1 nisanda adet olmam gerekti olmadim hatta adet tarihimden 2 gun önce lekelenmem oldu bitti daha gelen gidem yok bende bugun evde test yaptim size sormak istediğim idrarda boyle belirgin olup kanda cikmama ihtimali olabilirmi sizce yarin doktora gidicem de Eki Görüntüle 2613875
Amin canim cok tesekur ederim dualarim sizlerleCanım inşAllah hayırlısı ile kucağına alırsın darısı bizlere![]()
Bende ilk testte yanlışlık olabilir diye ikinci testi yapmıştım emin olabilmek için.Neden ikitane derseniz üste ki ilk testim inanmadim yanlistir dedim gittim farkli marka test aldim tekrar test yaptim
Arkadaslar 1 nisanda adet olmam gerekti olmadim hatta adet tarihimden 2 gun önce lekelenmem oldu bitti daha gelen gidem yok bende bugun evde test yaptim size sormak istediğim idrarda boyle belirgin olup kanda cikmama ihtimali olabilirmi sizce yarin doktora gidicem de Eki Görüntüle 2613875
Amin canim insallah guzel haberlerle geliriz benim ikinci gerci ama olsun hic beklemediğim bir anda supriz oldu yarin doktora gidicem bende haftayi bekleyemiycemBenimki de böyle çıktısalı doktora gidicem. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
![]()
Bende ilk testte yanlışlık olabilir diye ikinci testi yapmıştım emin olabilmek için.![]()