Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben al bi testle ögrendim gebeligimi![]()
Evet canım silik ögrendim hergün testi tekrarladım
Siz de mi böyle silik öğrendiniz
Albi testlerde bekledikten sonra boyle silik yada golge tarzda çizgi oluyor. Hic guvenme cnm bnm. Biraz daha bekle en azindan adetin 1 hafta gecmeli net sonuc o zaman belli olur. Ama bu teste guvenme. Inan son 3 veya 4 ayda bunlardan kac tane yaptim bilemezsin. Belki profilimde konularima bakabilirsen gorebilirsin. Paylastigim testleri ve paylasmadigim ondan daha belli silik cizgili testlerimde vardi ama sonuc adet oldum. Ama sukrediyorum yine de oldugum icin cunku bnm adetlerim duzensiz sanki duzene giriyor die. Sende biraz daha bekle olmazsa bir sonraki ay denersin cnm. Sabır. Hakkinda hayirlisi olsunKızlar merhaba BAT 19 Kasım.Elimde olmayan sebeblerle Albi Test almış bulundum.Böyle çıktı ne dersiniz ? Bu testi kullanıp doğru sonuç çıkan var mı ?
Eğer hemen çıktıysa gebelik var kesinBu da benim albi testim adetime 2 gün varken yaptım suan 1 gün gecikmedeyim. Cizgi once cok silikti ve dağınık degildi. sonra böyle koyulasti test.
Cok silikti once zor gözüküyordu hemen cikan. Sonra böyle koyulasti zaten sua geciktim 2. Gunu yariladimEğer hemen çıktıysa gebelik var kesin
Bence var canım. Yarın sabah test yap daha koyu cikacaktir. Hayırlı olsun canımCok silikti once zor gözüküyordu hemen cikan. Sonra böyle koyulasti zaten sua geciktim 2. Gunu yariladim
İnşallah canjm yarın saglik ocağına yaptirticam nasipseBence var canım. Yarın sabah test yap daha koyu cikacaktir. Hayırlı olsun canım
Cok silikti once zor gözüküyordu hemen cikan. Sonra böyle koyulasti zaten sua geciktim 2. Gunu yariladim
1 saatte boyle 'olduBu attığın kurumuş hali ne kadae bekledi ?
1
1 saatte boyle 'oldu
Ilk halini umutlanmayinca cekmediydim böyle görünce dayanadim cektim :)İlk halinin fotoğrafı var mı canım
Ilk hali seninkine benziyodu ilk fotoğrafına ama benimki pembemsiydi rengiIlk halini umutlanmayinca cekmediydim böyle görünce dayanadim cektim :)