- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Duygularıma resmen tercumesin tatlım ahh ahhh değil böyle belirgin hadisi silik olaydı keşke neleri vermezdim![]()
Allahın izniyle olur kuzum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygularıma resmen tercumesin tatlım ahh ahhh değil böyle belirgin hadisi silik olaydı keşke neleri vermezdim![]()
Allahım sizede nasip eder inşallah![]()
Bir çizginin insanın hayatında bu kadar önemli olacağını tahmin etmezdim :) İnşallah bizlerde en yakın zamanda çift çizgiyi görürüz.
aminnnn inşallahhhh canımmm rabbim isteyen herkese nasip etsin inanın çok farklı bir duygu...sözcüklerin bittiği yerdeyim cidden...
inanın bu ay o kadar şey yaşadım ki..2 hafta önce şeker hastası olduğumu öğrendim guatrım da çıktı insülin başlayacakken dr değişikliği yapıp endokrine gittim 10 temmuz da çıkacak olan tahlilime göre ilaç başlayacaktı ki günümden geçmişim az önce yaptığım testle öğrendim akşam tabi acile gidip kan werecem...9 aydır bu testlerle uğraşıp durdum...ne zaman gebelik fikrini aklımdan çıkarttım o zaman öğrendim...rabbim herkese hayırlı gebelikler hayırlı evlatlar nasip etsinnnn![]()
seni çok iyi anlıyorum
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin kuzum
Cok gecmis olsun ve tebrikler..
Hep derler takma eger kafana takmazsan o zaten kendiliginden olur.. Sizin yasadiklariniz ise yine bunu kanitladi .. Bebeginizi saglicakla kucaginiza almanizi dilerim..![]()
Amin kuzum anının insallah seninkinide sana bagislaisn insallahhhhRABBİM İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI BEBİŞLER WERSİN CANIMMM BENİM..![]()
Inşallah canisiAllahın izniyle olur kuzum :)
maşallahhh canım hamılesın
darısı bana olsun inşallahh
Eveeeeeettttt :)Slm kızlar en son 31 mayıs da adet gördüm 5 veya 6 gün oluyor gününden geçeli gebelik war mi?sizce