Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten pozitif olduğunu bilmiyor musunuz?Slm kızlar en son 31 mayıs da adet gördüm 5 veya 6 gün oluyor gününden geçeli gebelik war mi?sizce
Gerçekten pozitif olduğunu bilmiyor musunuz?
Maşallah gebesiniz tebrik ederim :)
hamilesin biz bu çizginin 10 da birini görebilmek için kırk takla atıyoruz :)
hayırlı olsun
inan bende 9 aydır uğraşıyordum canım..
darısı başımıza :)
Bir çizginin insanın hayatında bu kadar önemli olacağını tahmin etmezdim :) İnşallah bizlerde en yakın zamanda çift çizgiyi görürüz.hamilesin biz bu çizginin 10 da birini görebilmek için kırk takla atıyoruz :)
hayırlı olsun
Bir çizginin insanın hayatında bu kadar önemli olacağını tahmin etmezdim :) İnşallah bizlerde en yakın zamanda çift çizgiyi görürüz.
Allahım sizede nasip eder inşallahhamilesin biz bu çizginin 10 da birini görebilmek için kırk takla atıyoruz :)
hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız.inanın bu ay o kadar şey yaşadım ki..2 hafta önce şeker hastası olduğumu öğrendim guatrım da çıktı insülin başlayacakken dr değişikliği yapıp endokrine gittim 10 temmuz da çıkacak olan tahlilime göre ilaç başlayacaktı ki günümden geçmişim az önce yaptığım testle öğrendim akşam tabi acile gidip kan werecem...9 aydır bu testlerle uğraşıp durdum...ne zaman gebelik fikrini aklımdan çıkarttım o zaman öğrendim...rabbim herkese hayırlı gebelikler hayırlı evlatlar nasip etsinnnn![]()
Çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, tebrikler.
Kana gerek yok, direkt ultrasona girin hatta.
En az 6 haftalık.
Duygularıma resmen tercumesin tatlım ahh ahhh değil böyle belirgin hadisi silik olaydı keşke neleri vermezdimhamilesin biz bu çizginin 10 da birini görebilmek için kırk takla atıyoruz :)
hayırlı olsun
Ay pardon tarihi yanlış görmüşüm, 31 mayısmış.inş.nette gebelik hesaplama war onda 4 hafta 4 günlük diye çıkıyor