Gebeliğe Hazırlık Testimi yorumlar misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nejlaa 86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
1.441
1.028
133
38
Slm kızlar en son 31 mayıs da adet gördüm 5 veya 6 gün oluyor gününden geçeli gebelik war mi?sizce

Eklentiler

• 20180702_134403.jpg
    20180702_134403.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 124
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, tebrikler.
Kana gerek yok, direkt ultrasona girin hatta.
En az 6 haftalık.

Gerçekten pozitif olduğunu bilmiyor musunuz?
Maşallah gebesiniz tebrik ederim :)

inan canım bir sürü sağlık problemlerinden sonra tesadüfen yaptığım bir testti...bilmekten ziyade inanamakk heralde benimkisi..rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahhh

Bir çizginin insanın hayatında bu kadar önemli olacağını tahmin etmezdim :) İnşallah bizlerde en yakın zamanda çift çizgiyi görürüz.

inanın bu ay o kadar şey yaşadım ki..2 hafta önce şeker hastası olduğumu öğrendim guatrım da çıktı insülin başlayacakken dr değişikliği yapıp endokrine gittim 10 temmuz da çıkacak olan tahlilime göre ilaç başlayacaktı ki günümden geçmişim az önce yaptığım testle öğrendim akşam tabi acile gidip kan werecem...9 aydır bu testlerle uğraşıp durdum...ne zaman gebelik fikrini aklımdan çıkarttım o zaman öğrendim...rabbim herkese hayırlı gebelikler hayırlı evlatlar nasip etsinnnn:anneadayı:

inanın bu ay o kadar şey yaşadım ki..2 hafta önce şeker hastası olduğumu öğrendim guatrım da çıktı insülin başlayacakken dr değişikliği yapıp endokrine gittim 10 temmuz da çıkacak olan tahlilime göre ilaç başlayacaktı ki günümden geçmişim az önce yaptığım testle öğrendim akşam tabi acile gidip kan werecem...9 aydır bu testlerle uğraşıp durdum...ne zaman gebelik fikrini aklımdan çıkarttım o zaman öğrendim...rabbim herkese hayırlı gebelikler hayırlı evlatlar nasip etsinnnn:anneadayı:
Çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Back