• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testimi yorumlar mısınız lütfen

rreyhann

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
632
440
103
Kızlar merhaba cumartesi sabahı test yaptığımda hafif belirgin ikinci çizgi vardı şimdi tekrar yaptım daha koyulaşmış gibi geldi test yorumlar mısınız adetim 15 gün kadar gecikti geç döllenmeolabilri belki diye düşünüyorum

Eklentiler

• A8FD0948-0653-408D-8B7B-B8B5C51FC8C6.jpeg
    A8FD0948-0653-408D-8B7B-B8B5C51FC8C6.jpeg
    136,2 KB · Görüntüleme: 129
Kızlar merhaba cumartesi sabahı test yaptığımda hafif belirgin ikinci çizgi vardı şimdi tekrar yaptım daha koyulaşmış gibi geldi test yorumlar mısınız adetim 15 gün kadar gecikti geç döllenmeolabilri belki diye düşünüyorum
Bu çizgi kuruma çizgisine benziyor.

şimdi yaptım ve 2 dk içinde çıktı çizgi belirir belirmez attım

IMG_20210216_161711.jpg
bende yaptm 1 gün gecikme var bende. Kan tahliline gidicem. Sende git bence emin olalım. Birbirimize haber edelim. İnşallah ikimizde de vardır

Benim haftaya doktor randevum var normalde bugündü ama hava muhalefetinden gidemedim salı günü netleşir diye düşünüyorum netleşin e haber ederim mutlaka sende kan test yaptırınca haber verir misin canım

Benim haftaya doktor randevum var normalde bugündü ama hava muhalefetinden gidemedim salı günü netleşir diye düşünüyorum netleşin e haber ederim mutlaka sende kan test yaptırınca haber verir misin canım
Tabiki seve seve. Veririm canm 🙂

Canım 1 gün gecikme var dedin ya, adet belirtisi var mı sende? Bel karın ağrısı falan
Var canm. Mide bulantım vardı 4 gündür baş dönmesi oluyo iştahsızlık yemek aklıma geldikçe bile bulantı tutuyo. Dün adet günümdü kasık ağrım bel ağrım oldu bacaklarım ne tarafa yatsam o tarafım ağrıyodu tutulmş gibi. Sık idrara çıkma var. Göğüs ucunda hassasiyet var.

Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Ben de benzer bir durumdayım adet gecikmem var benim de 1 hafta kadar...
Belirtileriniz yazar mısınız rica etsem

Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Ben de benzer bir durumdayım adet gecikmem var benim de 1 hafta kadar...
Belirtileriniz yazar mısınız rica etsem
Teşekkür ederm🙏 Adet belirtilerimle aynı olduğu için net bişi diyemiyorum açıkçası çok fazla bel ağrım ve ksıklarım da ağrı iğne gibi batma oluyordu göğüs hassasiyeti ve şişlik vardı net farkettiğim belirtiler bunlardı siz kan testi yaptırdınız mı yaşadığınız belirtiler neler

Merhaba bu hangi marka acaba , geç döllenme mi olmuş

Back