- 11 Temmuz 2018
- 632
- 440
- 103
Kızlar merhaba cumartesi sabahı test yaptığımda hafif belirgin ikinci çizgi vardı şimdi tekrar yaptım daha koyulaşmış gibi geldi test yorumlar mısınız adetim 15 gün kadar gecikti geç döllenmeolabilri belki diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu çizgi kuruma çizgisine benziyor.Kızlar merhaba cumartesi sabahı test yaptığımda hafif belirgin ikinci çizgi vardı şimdi tekrar yaptım daha koyulaşmış gibi geldi test yorumlar mısınız adetim 15 gün kadar gecikti geç döllenmeolabilri belki diye düşünüyorum
Hmm fotoyla oynamışsınız sanırım ondan kuruma çizgisi sandm. Hayırlısı olsun hemen çıktıysa büyük ihtimalle vardırşimdi yaptım ve 2 dk içinde çıktı çizgi belirir belirmez attım
Oynamadım aslında da çok parlak çıkmış sanırım düz kamera ile çektimHmm fotoyla oynamışsınız sanırım ondan kuruma çizgisi sandm. Hayırlısı olsun hemen çıktıysa büyük ihtimalle vardır
Tabiki seve seve. Veririm canmBenim haftaya doktor randevum var normalde bugündü ama hava muhalefetinden gidemedim salı günü netleşir diye düşünüyorum netleşin e haber ederim mutlaka sende kan test yaptırınca haber verir misin canım
Canım 1 gün gecikme var dedin ya, adet belirtisi var mı sende? Bel karın ağrısı falanEki Görüntüle 2784469 bende yaptm 1 gün gecikme var bende. Kan tahliline gidicem. Sende git bence emin olalım. Birbirimize haber edelim. İnşallah ikimizde de vardır
Var canm. Mide bulantım vardı 4 gündür baş dönmesi oluyo iştahsızlık yemek aklıma geldikçe bile bulantı tutuyo. Dün adet günümdü kasık ağrım bel ağrım oldu bacaklarım ne tarafa yatsam o tarafım ağrıyodu tutulmş gibi. Sık idrara çıkma var. Göğüs ucunda hassasiyet var.Canım 1 gün gecikme var dedin ya, adet belirtisi var mı sende? Bel karın ağrısı falan
kızlar dayanamadık eşimle test yaptırmaya gittik sonucum 160 çıktı sanırım hamileyim :)
Teşekkür ederim :) Evet canım :) özele gittik kan sonucu nettir dimi yanıltma payı olur muÇok sevindim gözün aydin özele mi gittin.
Net canm hamişsin ben devlete gidecektm ama koronadan korkudan gidemedm. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahTeşekkür ederim :) Evet canım :) özele gittik kan sonucu nettir dimi yanıltma payı olur mu
Teşekkür ederim canım inşallah darısı tüm isteyenlerin başına inşallahNet canm hamişsin ben devlete gidecektm ama koronadan korkudan gidemedm. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Ben de benzer bir durumdayım adet gecikmem var benim de 1 hafta kadar...Kızlar merhaba cumartesi sabahı test yaptığımda hafif belirgin ikinci çizgi vardı şimdi tekrar yaptım daha koyulaşmış gibi geldi test yorumlar mısınız adetim 15 gün kadar gecikti geç döllenmeolabilri belki diye düşünüyorum
Teşekkür ederm Adet belirtilerimle aynı olduğu için net bişi diyemiyorum açıkçası çok fazla bel ağrım ve ksıklarım da ağrı iğne gibi batma oluyordu göğüs hassasiyeti ve şişlik vardı net farkettiğim belirtiler bunlardı siz kan testi yaptırdınız mı yaşadığınız belirtiler nelerMerhaba hayırlı olsun öncelikle. Ben de benzer bir durumdayım adet gecikmem var benim de 1 hafta kadar...
Belirtileriniz yazar mısınız rica etsem
Merhaba bu hangi marka acaba , geç döllenme mi olmuşKızlar merhaba cumartesi sabahı test yaptığımda hafif belirgin ikinci çizgi vardı şimdi tekrar yaptım daha koyulaşmış gibi geldi test yorumlar mısınız adetim 15 gün kadar gecikti geç döllenmeolabilri belki diye düşünüyorum
Merhaba laboquick markaydı sanırım geç döllenme olmuş şuan 17+5 haftalığızMerhaba bu hangi marka acaba , geç döllenme mi olmuş