- 30 Kasım 2020
- 31
- 16
- 26
-
- Konu Sahibi hemsirelif
Biraz daha flaş ışığı altında çekmeniz mümkün mü acabaÇizgiler yakın bozuk olması bir ihtimal fakat hamile olabilir miyim bu şekilde olupda hamile olduğunu öğrenen var mı şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Hemen çekiyorumBiraz daha flaş ışığı altında çekmeniz mümkün mü acaba
Bende öyle düşünüyorum ama 2 ihtimal ya bu şekilde olupda öğrenen varsa diye de düşünmüyor değilimTest bozuk bence
1 hafta gecikmis kan testi verinBende öyle düşünüyorum ama 2 ihtimal ya bu şekilde olupda öğrenen varsa diye de düşünmüyor değilim
Kızlar benim testimize değerlendirebilirmisinizTest bozuk bence
Testin dağılmış ama bence varKızlar benim testimize değerlendirebilirmisiniz
Gercektenmi işallah bende cok heyecanlandım yarın tekrar yapı cam testi çok sagolunTestin dağılmış ama bence var
Bu kuruma gibi geldi bana. Kac dakikada belirdi?Kızlar benim testimize değerlendirebilirmisiniz
Evett büyük ihtimalle idrarı çok damlattın sabah tekrarlaGercektenmi işallah bende cok heyecanlandım yarın tekrar yapı cam testi çok sagolun
10 dakkada böyle oldu cnmBu kuruma gibi geldi bana. Kac dakikada belirdi?
Tam 5 damla yaptım aslında ama yarın tekrarlıcam geneEvett büyük ihtimalle idrarı çok damlattın sabah tekrarla
Tam 5 damla yaptım aslında ama yarın tekrarlıcam gene
Fazla damlatmışsın işte 3 yeterli canımTam 5 damla yaptım aslında ama yarın tekrarlıcam gene
Tam 5 damla yaptım aslında ama yarın tekrarlıcam gene