Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test bozuk var yada yok diyemem testi tekrarlayınAdet tarihime daha var ama dayanamayıp yaptım. Sizce var mi birseeyy???![]()
Beklemekten baska çaremiz yok canm ne kadar kaldı bat eHey Allahım ne olacak bizim bu halimizben artık her yerde çizgiler görüyorum
![]()
4 gün sanirimBeklemekten baska çaremiz yok canm ne kadar kaldı bat e
cok damlatmışsınn varsada kana yeni karısıyordur bekle adet olmazsan ilk günü yap derim insallah vardırAdet tarihime daha var ama dayanamayıp yaptım. Sizce var mi birseeyy???![]()
4 gün var adete. Kan tahlili yaptırsam çıkarmı acabacok damlatmışsınn varsada kana yeni karısıyordur bekle adet olmazsan ilk günü yap derim insallah vardır
Herşey gibi bat Ler de ayni4 gün sanirim![]()
canım ben beklemeni öneririmyaptırısın bu sefer düşük falan cıkar kafayı ona takarsın bekle bence 4 gun nedir4 gün var adete. Kan tahlili yaptırsam çıkarmı acaba![]()
Artık kafayı kırdım herhalde bencanım ben beklemeni öneririmyaptırısın bu sefer düşük falan cıkar kafayı ona takarsın bekle bence 4 gun nedir
Ay evet bakalım ne olacak az kaldı artkHerşey gibi bat Ler de ayni