Testime bi bakarmisiniz ?

Aminnn insAllah ya valla benimde 5 gun gecti sonra adet oldum ☹çok zor bi an önce olsun istiyorum rica etsem ilk belirtilerini bizimle paylaşırmışısin
Üzülme canım benım sağ yumurtalığımda pko var Rabbim dilerse oluyor bende kac aydr denıorum sürekli. Folik asit kullandım birde soğan kürü yaptım iki ay önce sonrasında gebe kaldım. Vucudu Bi ısınıp Bı soğıyprdu asırı su içmeye basladın birde kasıklarda nadir ama kesın batma lar yasadım

Üzülme canım benım sağ yumurtalığımda pko var Rabbim dilerse oluyor bende kac aydr denıorum sürekli. Folik asit kullandım birde soğan kürü yaptım iki ay önce sonrasında gebe kaldım. Vucudu Bi ısınıp Bı soğıyprdu asırı su içmeye basladın birde kasıklarda nadir ama kesın batma lar yasadım
Anladim Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin insAllah nisan ayinin sonunda hayirli.haber aliriz bat 30 şimdi adetliyim bakalim bu ay ne olck

Anladim Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin insAllah nisan ayinin sonunda hayirli.haber aliriz bat 30 şimdi adetliyim bakalim bu ay ne olck
Amin inşaallah canım. Dilerim sende bu ay gebe kalırsın benide haberdar et (:

Cok mutlu.oldum senin adına 😍 bende baktirdim ultrasonla bakti alttan kese gözükmüyor dedi beta 269 cikti ama daha bisiy diyemem dedi biraz moralim bozuldu
Cokk mu yeniymiş canım. Tsk ederim bende öle Allaha binlerce kez şükürler olsun 🤰😊

Pek bsy demediki anlamadm.bisiy yano folik yazdi daha erkn bsy diyemm bi dha alttan abkmm icin 2. Gunde bi kan ver 2 kati yukselsin vs dedi bilmiyorum yaaa var ama daha erkn oldugu icin korkuyorum aslinda tutunur ins .
Hayırlısıyla tutunur inşallahhhh düşük tehlike yoktur umarım canım

Bana hiç Bi daha kan ver falan demediler iki üç hafta sonra ultrasonla girersin dedi kese ve kalp atisi için

Adetinizden kac gun once yaptınız valla bende cok denedim silik cikti ama hamis degildim:KK43:
ilkini 2 gün gecikince yaptım canım. Diğerini 4 gün daga geçtikten sonra yaptim. Rabbim hayırla versin insaAllah

Back
X