Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var tabisi hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahEki Görüntüle 2253812 adet zamanima 3 4 gun var demin dayanamadim aldim ve sonuc bu sizce gebelik var mi ???
Ay insallah tesekkur ederim ❤❤bebişşşş varhayırlı olsun
![]()
Allahım tamamı ni edersin kucağına almayı nasip edsin inşallahEki Görüntüle 2253812 adet zamanima 3 4 gun var demin dayanamadim aldim ve sonuc bu sizce gebelik var mi ???
Amin insallah isteyen herkese versin rabbimPozitiv kutlarim darisi arkadasimRakika ma saglikla
Coook teşekkür ederim 🖐Allahım tamamı ni edersin kucağına almayı nasip edsin inşallah
Insallah bende yarin vericem kanHayırlı olsun bende kan sonucu beklıyorum inşallah testler doğru söylemiştir![]()
İnşallah hamişizdirInsallah bende yarin vericem kan
Aminnn amiiiinİnşallah hamişizdirçok amin canım
Heyecandan erken uyandım :)Aminnn amiiiin
Usttteki duk ki bunuda demin yaptm ogleden snrada acile gidip kan vercm bakalm eger varsa anane dede yanindayiz epey sevineceklerİnşallah hamişizdirçok amin canım
Var gibi görünüyor inşallah sevindirici haber gelir canımUsttteki duk ki bunuda demin yaptm ogleden snrada acile gidip kan vercm bakalm eger varsa anane dede yanindayiz epey sevinecekler![]()
Eki Görüntüle 2253812 adet zamanima 3 4 gun var demin dayanamadim aldim ve sonuc bu sizce gebelik var mi ???
InsalllahhhVar gibi görünüyor inşallah sevindirici haber gelir canım![]()
Benimkide iki gün öne böle cıktıInsalllahhh![]()