Çok dua edeceğim sana inşallah bebeğin tutunmuştur annesiCok haklisin gercekten birde benim ilk gebeligim oldugu icin pek bir bilgiye sahipte degilim o yuzden endisede var korkuda heycanda hepsi karisik bir durum buradaki insanlardan guzel haberler duymak mutlu ediyor yinede ne olcagim belli degil ama dedigin cok dogru dikkat edeyim insallah guzel sonuclanir cok tesekkur ederim
Çok dua edeceğim sana inşallah bebeğin tutunmuştur
Allah razı olsun sizden cok tesekkur ederim guzel dualarıniz donup sizi bulur insallahÇok dua edeceğim sana inşallah bebeğin tutunmuştur annesi
Çok teşekkür ederimAllah razı olsun guzel duan senide bulsun insallah
Allah razı olsun sizden cok tesekkur ederim guzel dualarıniz donup sizi bulur insallah
Sonucunuz n3 oldu sizin bende bugun oglen yaptim gebelik varmi bakarmisinizAdetime 4 gün var, akşam yaptım. Saniyesinde çıktı. Ben yanlış görmüyorum dimi çok heyecanlıyım
Hamileyim 12 haftalıkSonucunuz n3 oldu sizin bende bugun oglen yaptim gebelik varmi bakarmisiniz
Hamileyim 12 haftalık
Ay cok sevindim Allah kucaginiza saglikla almayi nasip etsin insallahHamileyim 12 haftalık
Gecen ay siz bana dua etmistiniz hatirlarsaniz eger belki duaniz kabul olmustur hemen tekrardan olmusturHamileyim 12 haftalık
Amin canım benim Allah razı olsunAy cok sevindim Allah kucaginiza saglikla almayi nasip etsin insallah
SizdendeAmin canım benim Allah razı olsun
Çok çok kalpten mutlu olurum eğer öyleyseGecen ay siz bana dua etmistiniz hatirlarsaniz eger belki duaniz kabul olmustur hemen tekrardan olmustur
Sonucum ciksin yazarimÇok çok kalpten mutlu olurum eğer öyleyse
Merakla bekliyorumSonucum ciksin yazarim
540 sonucumMerakla bekliyorum
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizi tanımasamda çok sevindim rabbim inşallah herkese nasip eder540 sonucum
Amin insallah cok tesekkur ederim umarim aynisini yasamam hickimse yasamazHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizi tanımasamda çok sevindim rabbim inşallah herkese nasip eder
Amin inşallahAmin insallah cok tesekkur ederim umarim aynisini yasamam hickimse yasamaz
Ayyy maşallah çok sevindim540 sonucum
Ben sevinemedim tam insallah yine kimyasal olmazAyyy maşallah çok sevindim
Kötü düşünmüyoruz, pozitif oluyoruz. Ben 40 ile öğrendimBen sevinemedim tam insallah yine kimyasal olmaz
Kötü düşünmüyoruz, pozitif oluyoruz. Ben 40 ile öğrendiminsallah bakalim yine hakkimizda hayirlissa Rabbim nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?