Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Testime bakarmısınız ?
- Konu Sahibi Yade61
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik hamilemiyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet silik çizgi var. Gözünüz aydın inşallah seninledirAdetime 4 gün var, akşam yaptım. Saniyesinde çıktı. Ben yanlış görmüyorum dimi çok heyecanlıyım
Allahım razı olsun, çok mutluyum çok heyecanlıyım , çok korkuyorum napıcam hiç bilmiyorum kimyasalım car daha önce aynısı olucak diye tedirginimEvet silik çizgi var. Gözünüz aydın inşallah seninledir
İnşallah tekrarlamaz. Ama siz olabildiğince dikkat edin iş falan iyi beslenin ve korku stresten uzak durun .adet gününüz geldiginde kan verin. Tavsiyem sürekli beta vermeyin. Böylece süreci daha rahat geçirirsiniz. Stres maalesef etkiliyor..Allahım razı olsun, çok mutluyum çok heyecanlıyım , çok korkuyorum napıcam hiç bilmiyorum kimyasalım car daha önce aynısı olucak diye tedirginim
Evet çok haklısınız, çok teşekkür ederim. Kendime engel olamıyorumİnşallah tekrarlamaz. Ama siz olabildiğince dikkat edin iş falan iyi beslenin ve korku stresten uzak durun .adet gününüz geldiginde kan verin. Tavsiyem sürekli beta vermeyin. Böylece süreci daha rahat geçirirsiniz. Stres maalesef etkiliyor..
Evet var canım hayırlı olsun ilk gebeliğin miAdetime 4 gün var, akşam yaptım. Saniyesinde çıktı. Ben yanlış görmüyorum dimi çok heyecanlıyım
Belirtin var mı
Elhamdulillah olursa ilk olucak inşallahEvet var canım hayırlı olsun ilk gebeliğin mi
Benim bu ay 2 yumurtam çatladı, doktor kontrolünde söyledi, o günleri değerlendirdik. Tam 1 hafta sonra aşırı derecede çok kasık ağrısı yaşadım, ve bel ağrısı. 3-4 gün sürekli oldu. Sonra bir anda kesildi ağrılar. Ağrılar bittikten 3 gün sonra test yapıp ğozitif gördüm. Onun dışında şuan sadece çok akıntım var bembeyaz, birde iştahım açıldı. Ama herhangi bişeyiö yok ki daha çok erken belirti içinBelirtin var mı
Allah bağışlasın lütfen banada dua eder misinBenim bu ay 2 yumurtam çatladı, doktor kontrolünde söyledi, o günleri değerlendirdik. Tam 1 hafta sonra aşırı derecede çok kasık ağrısı yaşadım, ve bel ağrısı. 3-4 gün sürekli oldu. Sonra bir anda kesildi ağrılar. Ağrılar bittikten 3 gün sonra test yapıp ğozitif gördüm. Onun dışında şuan sadece çok akıntım var bembeyaz, birde iştahım açıldı. Ama herhangi bişeyiö yok ki daha çok erken belirti için
Ederim tabii , kulun kula en güzel hediyesi duâdırAllah bağışlasın lütfen banada dua eder misin
Allah razı olsun ismim RabiaEderim tabii , kulun kula en güzel hediyesi duâdır
Benimde baharAllah razı olsun ismim Rabia
Adetime 4 gün var, akşam yaptım. Saniyesinde çıktı. Ben yanlış görmüyorum dimi çok heyecanlıyım