• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakarmısınız ?

Yade61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Adetime 4 gün var, akşam yaptım. Saniyesinde çıktı. Ben yanlış görmüyorum dimi çok heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG_8860.jpeg
    IMG_8860.jpeg
    49,8 KB · Görüntüleme: 444
Allahım razı olsun, çok mutluyum çok heyecanlıyım , çok korkuyorum napıcam hiç bilmiyorum kimyasalım car daha önce aynısı olucak diye tedirginim
İnşallah tekrarlamaz. Ama siz olabildiğince dikkat edin iş falan iyi beslenin ve korku stresten uzak durun .adet gününüz geldiginde kan verin. Tavsiyem sürekli beta vermeyin. Böylece süreci daha rahat geçirirsiniz. Stres maalesef etkiliyor..

İnşallah tekrarlamaz. Ama siz olabildiğince dikkat edin iş falan iyi beslenin ve korku stresten uzak durun .adet gününüz geldiginde kan verin. Tavsiyem sürekli beta vermeyin. Böylece süreci daha rahat geçirirsiniz. Stres maalesef etkiliyor..
Evet çok haklısınız, çok teşekkür ederim. Kendime engel olamıyorum 🥹

Buda 5 dk dan sonraki hali ve efekt ekledim

Eklentiler

• IMG_8867.png
    IMG_8867.png
    261 KB · Görüntüleme: 428
Belirtin var mı
Benim bu ay 2 yumurtam çatladı, doktor kontrolünde söyledi, o günleri değerlendirdik. Tam 1 hafta sonra aşırı derecede çok kasık ağrısı yaşadım, ve bel ağrısı. 3-4 gün sürekli oldu. Sonra bir anda kesildi ağrılar. Ağrılar bittikten 3 gün sonra test yapıp ğozitif gördüm. Onun dışında şuan sadece çok akıntım var bembeyaz, birde iştahım açıldı. Ama herhangi bişeyiö yok ki daha çok erken belirti için

Benim bu ay 2 yumurtam çatladı, doktor kontrolünde söyledi, o günleri değerlendirdik. Tam 1 hafta sonra aşırı derecede çok kasık ağrısı yaşadım, ve bel ağrısı. 3-4 gün sürekli oldu. Sonra bir anda kesildi ağrılar. Ağrılar bittikten 3 gün sonra test yapıp ğozitif gördüm. Onun dışında şuan sadece çok akıntım var bembeyaz, birde iştahım açıldı. Ama herhangi bişeyiö yok ki daha çok erken belirti için
Allah bağışlasın lütfen banada dua eder misin

Dün gece yaptığım testte çok çok silik olan çizgi bu gece belirginleşti

Eklentiler

• IMG_8889.jpeg
    IMG_8889.jpeg
    31,5 KB · Görüntüleme: 269
  • IMG_8891.jpeg
    IMG_8891.jpeg
    159,3 KB · Görüntüleme: 248
Sanırım testiniz days comfort değil mi? Ben de adete 3 gün kala aynı testten yaptım ama negatif maalesef. Sanırım olsa çıkardı. Başka bir marka test yapmalı mıyım bilmiyorum. Hayırlı olsun bebeğiniz..

Regl olacagim gunun aksamı yaptim 1 dakika icinde silik cizgi cikmaya basladi gebelik varmi bir fikri olan varsa cevap verebilirmi🥰

Back
X