- 30 Mayıs 2024
- 10
- 0
- 1
- 26
EvetBelirtiniz varmıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetBelirtiniz varmıydı
Özelden attım sizlere resmiİnşalah güzel haberler alırsınız testinizin koyulduğu nasıl dı ki var mı resim
Dün kan verdim daha sonuç çıkmadı beklemedeyim ama dün kendim evde yine yaptım baya koyulaşmı
Merak ettim de değeriniz yükseldi mi inşaAllah yükselmiştirDün kan verdim daha sonuç çıkmadı beklemedeyim ama dün kendim evde yine yaptım baya koyulaşmıştı
Özelden attım sizlere resmi
Siz kan verdiniz miÖzelden attım sizlere resmi
Çok sevindim adınıza elhamdülillah:)410 olmuş
Yok şuan 5. Haftadayim 6. Hafta randevu alıp direk kadın doğuma gideceğim kalp atışı ve kese görüntüsü içinSiz kan verdiniz mi
Siz kan verdiniz mi
Ya hadi hayırlısıYok şuan 5. Haftadayim 6. Hafta randevu alıp direk kadın doğuma gideceğim kalp atışı ve kese görüntüsü için
Teşekkür ederimTebrik ederim![]()
Erken gebelik testi mi yaptınız acaba bende artimed erken gebelik testi yaptım silik çıktı regile 4 gün varken
Yok kaset di benimkisiErken gebelik testi mi yaptınız acaba bende artimed erken gebelik testi yaptım silik çıktı regile 4 gün varken
Silik belli oluyo sonuç neydiTestime bakarmısınız adetime 5 gün var sizce varmı ?
Maaalesef adet oldum ama 3 gün sürdü sonradan kahverengi akıntı geldi suan bisey yok çok küçük mercimek kadar pihtilar geldi az bisi neden acaba bilgisi olan varmiSilik belli oluyo sonuç neydi
İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın:) hiç bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyosam hamile kalmadan 3 ay önce bende de öyle olmuştuMaaalesef adet oldum ama 3 gün sürdü sonradan kahverengi akıntı geldi suan bisey yok çok küçük mercimek kadar pihtilar geldi az bisi neden acaba bilgisi olan varmi![]()
Yaaaa inşallah benimde öyle olur kendini hazirliyordurİnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın:) hiç bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyosam hamile kalmadan 3 ay önce bende de öyle olmuştu
İnşallahYaaaa inşallah benimde öyle olur kendini hazirliyordur![]()