Evet bende öyle duymuştum elimde bi erken gebelik testi vardı onu da yaptım days dokctor onda da çok hafif belli oluyo ama kamerada olmuyo atamadım o yüzden varsa bile herhalde değer çok yüksek değil biraz daha beklesem daha iyi olucak sanırımArtımed çok yanlış çıkarıyor evet, bence direkt kan verin
Artımed test yapmak her zaman varken yok yokken var görmeyi göze almak canısı sen en ıyısı kan verEvet bende öyle duymuştum elimde bi erken gebelik testi vardı onu da yaptım days dokctor onda da çok hafif belli oluyo ama kamerada olmuyo atamadım o yüzden varsa bile herhalde değer çok yüksek değil biraz daha beklesem daha iyi olucak sanırım
Verdim bekliyorymArtımed test yapmak her zaman varken yok yokken var görmeyi göze almak canısı sen en ıyısı kan ver
Verdim bekliyorumKan verin.
Haber vetVerdim bekliyorym
28,81Haber vet
Hayırlı olsun
Çıktı sonucumHaber vet
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Yükseldi mi değerleriniz ?
Dün kan verdim daha sonuç çıkmadı beklemedeyim ama dün kendim evde yine yaptım baya koyulaşmıştıYükseldi mi değerleriniz ?
Benim de 4 gün gecikmem le sizin gibi silik testle karşılaştım dayanamayip 1 gün sonra tekrar yaptım oda silikti aynı koyulaşma olmadı biraz tedirginim bu yüzden
Kan verdiniz miYükseldi mi değerleriniz ?
Benim de 4 gün gecikmem le sizin gibi silik testle karşılaştım dayanamayip 1 gün sonra tekrar yaptım oda silikti aynı koyulaşma olmadı biraz tedirginim bu yüzden
Elhamdülillah adınıza sevindim insaAllah degerleriniz iyi çıkar sizinde benimde isteyen herkesi deDün kan verdim daha sonuç çıkmadı beklemedeyim ama dün kendim evde yine yaptım baya koyulaşmıştı
Hayır henüz kan testi vermedim pazartesi vereceğimKan verdiniz mi
İnşalah güzel haberler alırsınız testinizin koyulduğu nasıl dı ki var mı resimElhamdülillah adınıza sevindim insaAllah degerleriniz iyi çıkar sizinde benimde isteyen herkesi de
Teşşekür ederimElhamdülillah adınıza sevindim insaAllah degerleriniz iyi çıkar sizinde benimde isteyen herkesi de
Belirtiniz varmıydıHayır henüz kan testi vermedim pazartesi vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?