- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi p a t u l i
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım kan versen çıkarSilik görünüyor normalde. ikinci çizginin yerimi acaba
Kuzum benim testleri de yapar mısın böyle konu sahibi inan çok merak ettiğim için paylaşıyorum senden özürdileyerek
Gördüm bende. Var ama daha çok yeni. Geç yumurtlamış olmalısın. Bu zamanda daha koyu çıkardı normalde.Silik görünüyor normalde. ikinci çizginin yerimi acaba
Kuzum benim testleri de yapar mısın böyle konu sahibi inan çok merak ettiğim için paylaşıyorum senden özürdileyerek
Sağol canım teşekkür ederim var mı yok mu pekiLafı olmaz canım. Eki Görüntüle 2189022 Eki Görüntüle 2189023
Valla ben gördüm silik çizgi canım :)Sağol canım teşekkür ederim var mı yok mu peki
Hadi inşallah konu sahibininde benimde vardır bu topikte herkese Uğur getirir de beraber bekleriz alırız kucağımıza meleklerimiziValla ben gördüm silik çizgi canım :)
İnşaallah canım, mübarek cuma gecesi duaların kabul olsun inşallah :)Hadi inşallah konu sahibininde benimde vardır bu tipikte herkese Uğur getirir de beraber bekleriz alırız kucağımıza meleklerimizi
Aminnnn kuzum inşallah Aminnnİnşaallah canım, mübarek cuma gecesi duaların kabul olsun inşallah :)
Canım bende aynı testten iki gün önce yaptım kuruduktan sonra bile böyle olmadı testler benimde senin ki gibi kuruyunca belli oluyor testin yeri olsa diğer yaptıklarımda da çıkardı ve onlarda aynı markaTestin yeri olamaz dimi idrar damlatınca öyle bişey yoktu 10-15 dk sonra böyle oldu
Çok bekletmişsin canım idrarda ondan öyle olmuş test kurumuş yeni mi yaptınEki Görüntüle 2189031 Eki Görüntüle 2189030 kızlar benim testime de bakar mısnız anlamadım ne olduğunu