• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız

kedilililili

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
134
Puanlar
23
Arkadaşlar selam daha 4 aylık anneyim,
1 buçuk ay sadece emzirebildim zaten daha kırkım çıkmadan da adet olmuştum, bu gece sabaha kadar kalkıp kalkıp yemek yedim özellikle çikolata, normalde su bile içmem gece uyanıp da, adetime tam bir hafta var, ilk kızımı da adetime bir hafta kala öğrenmiştim, bugün bı test alıp yaptım, ilk yarım saat falan birşey yoktu, şimdi de böyle olmuş hamilemiyim sizce ya
63452.webp
63455.webp

Eklentiler

• 63457.webp
    63457.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 13
  • 63456.webp
    63456.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 15
Arkadaşlar selam daha 4 aylık hamileyim,
1 buçuk ay sadece emzirebildim zaten daha kırkım çıkmadan da adet olmuştum, bu gece sabaha kadar kalkıp kalkıp yemek yedim özellikle çikolata, normalde su bile içmem gece uyanıp da, adetime tam bir hafta var, ilk kızımı da adetime bir hafta kala öğrenmiştim, bugün bı test alıp yaptım, ilk yarım saat falan birşey yoktu, şimdi de böyle olmuş hamilemiyim sizce ya
Eki Görüntüle 3721183 Eki Görüntüle 3721185
e dort aylik hamileyim demissin ya zaten 🤣🤣🤣

Haydeee 🤣🤣 korunmasiz iliski varsa olabilir tabi neden olmasin. Hafta ici kan ver bakalim.
Ay hayır hemen kan vermiycem, üç beş gün daha buralarda sürüncem, ilk hamileliğimde de hemen buryaa atmıştım, çok sarıyor, acaba hamilemiyim degilmiyim muhabbeti, arkadaşların yazması o merak 😂😂😂😂😂😂

Back