• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız?

meraklandik

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
1000229700.webp
1000229700.webp

2 gün sonra tekrar edin pozitif gibi duruyor ama teyit etmeli çünkü bazen kimyasal gebelik oluyor bayağı hayal kırıklığına sebep oluyor. Hayırlı olsun şimdiden

bende dün 3 tane yaptım adetime 1 gün var hamilelik olabilir mi

Eklentiler

• F6FF7630-A3E0-479E-A6AA-EA23BE5FBED1.webp
    F6FF7630-A3E0-479E-A6AA-EA23BE5FBED1.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 32
ben gidicem sanırım çünkü çok sancım var 3 gün önce de nokta kadar lekelenme yaşadım parmak ucu kadar pembe parlak kan geldi dün de nokta kadar kahverengi akıntım oldu sancımda olunca korktum gidicem o yüzden acıle

ben gidicem sanırım çünkü çok sancım var 3 gün önce de nokta kadar lekelenme yaşadım parmak ucu kadar pembe parlak kan geldi dün de nokta kadar kahverengi akıntım oldu sancımda olunca korktum gidicem o yüzden acıle
Evet ihmal etmemek gerekir o zaman, benim belirtiler regl ile çok aynı o sebeple heyecanlanmak istemiyorumaçıkçası .inşallah sizde bir sorun yoktur, yerleşme kanaması olabilir sizinki sonucu benimle de paylaşabilir misinizz🥰

Evet ihmal etmemek gerekir o zaman, benim belirtiler regl ile çok aynı o sebeple heyecanlanmak istemiyorumaçıkçası .inşallah sizde bir sorun yoktur, yerleşme kanaması olabilir sizinki sonucu benimle de paylaşabilir misinizz🥰
tabi ki paylaşırım ikimizde güzel haberleri alırız umarımmm siz de mutlaka haber edin bana 🌸

Back
X