- 18 Şubat 2016
- 296
- 46
- 98
- Konu Sahibi sorrandess
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birazdaha ışıkda çekebilirmisin net bişey görülmüyor resimdemerhaba bugün beklenen regl tarihim günlerdir regl olacak gibi ağrılarım oldu ancak olmadım test markası freely ve erken gebelik testi değil ilk beş dakikaya ait ikinci çizgiyi görebiliyor musunuz
tabii ekliyorum hemennbirazdaha ışıkda çekebilirmisin net bişey görülmüyor resimde
evet silik bir cizgi görüyorumtabii ekliyorum hemenn
ay hadi inşallahevet silik bir cizgi görüyorum
bide resimlerin kalitesi burda düşüyor sen daha net görüyorsundur cizgiyiay hadi inşallah
evet ben bi tık daha iyi görüyorum da eşim hiç görmedi o yüzden bi sorayım dedim inşallah vardır bilemiyorumbide resimlerin kalitesi burda düşüyor sen daha net görüyorsundur cizgiyi
Eşler kıpkırmızı olmadıkca görmüyorevet ben bi tık daha iyi görüyorum da eşim hiç görmedi o yüzden bi sorayım dedim inşallah vardır bilemiyorum![]()
ay inşallah ya bazı insanlar regle 1 hafta varken görüyor ne güzelEşler kıpkırmızı olmadıkca görmüyorama pembemsi silik bir çizgi gördüm ben de yarın ya da diğer gün daha da netleşir
ayy hayırlı olsunn çok sevindim sizin adınıza1.günEki Görüntüle 3569079
2.gün
Eki Görüntüle 3569080
2.gün yine başka test denedim
Eki Görüntüle 3569081
3.günüm
Eki Görüntüle 3569082
Evet cidden öyleay inşallah ya bazı insanlar regle 1 hafta varken görüyor ne güzeldediğiniz gibi eşler fark edemiyor biz daha dikkatliyiz
![]()
Moralini bozmak asla ama asla istemem. V şunuda belirteyim bende oyle oldu diye sende de oyle olcak diye bir sey asla yok icini hep ferah tut. Bende kan verdigimde negatif ama idrarda pozitif silik cizgi cikiyordu gozle gorulur silik cizgi yani hayali de degil. Maalesef 60 70lere cikti beta sonra kimyasal gebelikle sonuclandi yanlis hatirlamiyorsam 6 7 gunun sonunda regl olmustum.. 1.5 yil once olmustu ilk bebek denemelerimizde.. insallah seninki gec dollenmedi deger dusuktur ve yukselecektir o yuzden boyledir.. baska bir yerde kan ver baska bir markads tekrar trst yap derim. Rabbim hayırlısını nasip rtsin hakkinda canım gönlüne gore versinMerhabalar adetim 1 Mart’ta ben 29 Mart’ta bu testi yaptım 30 saniyede silik çikti ama o gün kan testi verdim negatif böyle bir şey yaşayan varmı daha adet Eki Görüntüle 3569084 Eki Görüntüle 3569084 Eki Görüntüle 3569084
inşallah bebişiniz sizinledir ve sağlıklı bir gebelik geçirirsinizEvet cidden öyleya ben de önceki gebeliğimi 3 gün kala öğrenmiştim bugün regl günüm ama gün içi idrarla yaptım var gibi de yok gibi de bekliyoruz eşimle yarın regl olmazsam diye. Ama sizin net bir pembe silik çizgi var testi tekrar edin başka markayla daha garanti olur
İnşallah sizin de öyle :) belirti vs var mı bu aradainşallah bebişiniz sizinledir ve sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz![]()
evet ben de aynısını yaşamıştım kimyasal olmuştu ancak kimyasalın hemen arkası sağlıklı gebelik derler inşallah öyle olurMoralini bozmak asla ama asla istemem. V şunuda belirteyim bende oyle oldu diye sende de oyle olcak diye bir sey asla yok icini hep ferah tut. Bende kan verdigimde negatif ama idrarda pozitif silik cizgi cikiyordu gozle gorulur silik cizgi yani hayali de degil. Maalesef 60 70lere cikti beta sonra kimyasal gebelikle sonuclandi yanlis hatirlamiyorsam 6 7 gunun sonunda regl olmustum.. 1.5 yil once olmustu ilk bebek denemelerimizde.. insallah seninki gec dollenmedi deger dusuktur ve yukselecektir o yuzden boyledir.. baska bir yerde kan ver baska bir markads tekrar trst yap derim. Rabbim hayırlısını nasip rtsin hakkinda canım gönlüne gore versin![]()
aminnİnşallah sizin de öyle :) belirti vs var mı bu arada