- 11 Nisan 2022
- 164
- 43
- 28
- 27
- Konu Sahibi Cakiltasi18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilesin hayırlı olsunKizlar adetim 4 gün gecikti testleri 1 saat arayla yaptım al-bi marka. Hiç duymadım daha önce yanılması olan bi marka mi bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim. Kan verdim sonuç bekliyorum
İnşallah çok teşekkür ederim mübarek günde Rabbim isteyen herkese nasip etsinDaha ne olsun, sağlıkla gelişir güzel haberler alırsın inşallahbende bu testlerle doğru sonuç aldım hep
![]()
Çok teşekkür ederim yine de kan sonucunu görmeden sevinemiyorum 3 senedir olmuyorduhamilesin hayırlı olsun![]()
haberlerini bekliyoruz bizdeÇok teşekkür ederim yine de kan sonucunu görmeden sevinemiyorum 3 senedir olmuyordu![]()
Veririm tabikihaberlerini bekliyoruz bizde![]()
Ayy çok teşekkür ederim inanamıyorum halaÇok bariz çıkmış bu testte yanılma yok hamilesiniz tebrik ederim![]()
3 yıldır mı deniyordunuz ekstra bisy yaptınız mi sürpriz mi olduAyy çok teşekkür ederim inanamıyorum hala![]()
Valla sürpriz oldu hiç beklemiyorduk ramazan dolayısıyla doğru düzgün ilişki bile olmamıştı3 yıldır mı deniyordunuz ekstra bisy yaptınız mi sürpriz mi oldu
Çok teşekkür ederim inşallahYanılma payı olan bir test bile olsa bu gözle görülür çizgiler yalancı olamazsağlıcakla ilerlesin sağlıcakla gelsin inşallah... Sonucu bizimle paylaş
![]()
Ne zmaan çıkarmış ki barkod falan aldınız miÇok teşekkür ederim inşallahpaylasicam tabi uyuyamıyorum meraktan bi çıksa sonuç
![]()
2 saate dedi 1 buçuk saat oldu işte devlet hastanesinde verdim fazla sallamiyorlar galibaNe zmaan çıkarmış ki barkod falan aldınız mi
Aslında fazla bile söylemiş normalde bir saate en fazla bir buçuk saate çıkar . Neyse bakalım güzel haber beklemeye değer2 saate dedi 1 buçuk saat oldu işte devlet hastanesinde verdim fazla sallamiyorlar galiba![]()
2438 çıkmış değerimAslında fazla bile söylemiş normalde bir saate en fazla bir buçuk saate çıkar . Neyse bakalım güzel haber beklemeye değer![]()
Ooo maşallah keseyi mi göreceksin2438 çıkmış değerim![]()
Çok teşekkür ederimOoo maşallah keseyi mi göreceksinhayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin bebeğin
![]()
Bence bekle arkadaşlar yinlendiriyor.. onlar daha iyi bilir bu değerlere yakın kese görünür diye duymuştum araştırın öyle gidin bari iki kez gitmeyin arası yakinsaÇok teşekkür ederimgörülür mü bu değerle kese hiç bilmiyorum 2 gün sonra gidiyim diyordum ama