Awox canim o markalari asla kullanmam. İnsallahgölge var gibi ancak artımed veya days doctorsa yalancı pozitif
o zaman vardır büyük ihtimal awox hiç yanıltmadı :)Awox canim o markalari asla kullanmam. İnsallah
Bende aylardir yapiyorum bir tane golge bile cikarmadi insallah ya valla cok yoruldum artiko zaman vardır büyük ihtimal awox hiç yanıltmadı :)
hayırlısıyla nasip olsun inşaAllah ne zaman kan verceksiniz?Bende aylardir yapiyorum bir tane golge bile cikarmadi insallah ya valla cok yoruldum artik
Amin canimm isteyen herkesehayırlısıyla nasip olsun inşaAllah ne zaman kan verceksiniz?
vardır inşaAllah güzel haberlerinizi bekliyorumAmin canimm isteyen herkeseAdetim gectikten sonra veririm artik esime surpriz yapmayi dusunuyorum insallah varsa tabi
İnsallahvardır inşaAllah güzel haberlerinizi bekliyorum
Ay insallah canim cok dua ettim kabul olsun rabbim hayirlis haberler versin isteyen herkeseÇok hafif silik bir çizgi varinşallah vardır canım
tekrarlasana canim merak ettim var gibiKizlaaaar
Daha yeni yaptim canim durdukcada belirginlesti aksam yaparim olmazsa hic olmazsa hcg biraz daha artar belkitekrarlasana canim merak ettim var gibi
var yaaa umutlandırdı da istemiyorum amaDaha yeni yaptim canim durdukcada belirginlesti aksam yaparim olmazsa hic olmazsa hcg biraz daha artar belkiinsallah vardir insallahhhh
Dun yaptim cok silikti icini acinca anca gorunuyordu bugun koyulasinca valla ne yalan soyluy bende umutlandim masaya koyunca karsidan gorunuyor awox ta aylardir ilk defa gordum insallah olsunvar yaaa umutlandırdı da istemiyorum ama
Ayy bende awoxla öğrenmiştim gebeliğimi aynı böyle silik çizgi çıkmıştıEki Görüntüle 3532654 Eki Görüntüle 3532655 bat 13 ocak ilk idrarla yapamadim ayni zamanda ovulasyon da yaptim. Yorumlarinizi bekliyorum
Evet bende oyle biliyorum awox kuruma cizgisi bile cikarmiyor gercekten bu konuda cok iyi. Sizin bebisiniz de hayirli olsun saglikla ilerlesin insallahAyy bende awoxla öğrenmiştim gebeliğimi aynı böyle silik çizgi çıkmıştıama varsa eğer benim gibi çok yeni büyük ihtimalle ben bu şekilde öğrendiğimde 2 haftanın içindeydi inşallah sizde de vardır en doğru sonuç bu test çünkü
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum. Ama sürekli test yapma evde 2 gün daha geçsin kan testi ver ben bu testten sınra kan verdim betadam da pozitif çıktı zaten. Betada hemen yükselmiyor 2 günde bir artıyor o yüzden üst üste yapma 2 gün geçsin hemen kan ver. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah sağ SalimEvet bende oyle biliyorum awox kuruma cizgisi bile cikarmiyor gercekten bu konuda cok iyi. Sizin bebisiniz de hayirli olsun saglikla ilerlesin insallahbenimde insallah vardir cok umutlandim gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?