- 22 Mayıs 2023
- 1.453
- 1.536
- 53
- Konu Sahibi CerkesMaria
bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı günün ? Bence var yaaa. Hatta bugün gidip test ver bence beklemeInsallahhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı günün ? Bence var yaaa. Hatta bugün gidip test ver bence beklemeInsallahhhh
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinKızlar var galıba
Eki Görüntüle 3483416
Insallahhhh
Var varKızlar var galıba
Eki Görüntüle 3483416
Bugun 13. Gun cnmbugün yumurtlamadan sonra kaçıncı günün ? Bence var yaaa. Hatta bugün gidip test ver bence bekleme
Yaaa gercekten mıVar var
Amın ınsallah rabbım ısteyen herkese nasıp etsınHayırlı olsun sağlıkla gelsin
Ay hadi koş test ver bize de haber ver ben seni epeydir takip ediyordum bize de umut olursunBugun 13. Gun cnm
Yumurtlama üstünden yeterince zaman geçmiş ilk test bozuk gibi ama sonraki iki farklı test pozitif hemen kan verin mutluluğunuzu bizimle de paylaşınYaaa gercekten mı
Ise gıdıcem kuzum yarına randevu aldım haber verıcem ınsallah vardır mınıgımAy hadi koş test ver bize de haber ver ben seni epeydir takip ediyordum bize de umut olursun
Ise gıdıcem kuzum yarına randevu aldım haber verıcemYumurtlama üstünden yeterince zaman geçmiş ilk test bozuk gibi ama sonraki iki farklı test pozitif hemen kan verin mutluluğunuzu bizimle de paylaşın
Sılık fılan degıl. Testte bozuk zatenKızlar bugun adet gunum kahverengı bıseyler gelıyordu test yaptım sılık gıbı sankı ben mı yalnıs goruyorum
Eki Görüntüle 3483305
Sılık fılan degıl. Testte bozuk zaten
InsallahBence hamilelik var
Canım sen naptin seninle catlatma iğnesi olduğunda konuşmuştuk epey oluyo nasilsinbugün yumurtlamadan sonra kaçıncı günün ? Bence var yaaa. Hatta bugün gidip test ver bence bekleme
Hamılr kaldım sonra brbegımı kaybettım bugun tekrardan hamıle oldugumu ogrendım ınsallah bu sefer hayırlısıyla saglıkla buyurCanım sen naptin seninle catlatma iğnesi olduğunda konuşmuştuk epey oluyo nasilsin
Pcos mu vardı canım sende inşallah hu sefer çok güzel ilerlerHamılr kaldım sonra brbegımı kaybettım bugun tekrardan hamıle oldugumu ogrendım ınsallah bu sefer hayırlısıyla saglıkla buyur
Yok canım yoktu ınsallahPcos mu vardı canım sende inşallah hu sefer çok güzel ilerler