Testi tekrar yapıp yakından çekip atar mısınız netlestirin çekerkenAdet döngümün 30. Günündeyim normalde 28 günde adet olduğum için 2 gün geciktim demeliyim ama birkaç aydır döngüm 30 hatta 32 ye çıktı . O yüzden günümdeyim diyebilirim. Kasık batmalarım var işe gitmeden bir test yapayım dedim hemen böyle çıktı sonrasında testi evde bırakıp çıkmak zorunda kaldım sadece bunu çektim silik çizgiyi gören varmı
Tekrarladım paylaşıyorum hemenTest çok dağılmış tekrarlama şansın varmı
Saçmalığindan değil de daha yakın netleştirebilir misiniz emin olamıyorumÇok saçma biyere koydum çekerken
Saçmalığindan değil de daha yakın netleştirebilir misiniz emin olamıyorum
Sonuncusunu yeni yaptıvar gibi geldi ama bi yandan da dağılmış gibi tekrar yap bence
İnce düşünceniz için çok teşekkür ederim, 11 ayda onlarca test yaptım birde kimyasalım var bu silik çizgiyi bundan önce birde o kimyasal da gördüm o da sonuçlanamadı maalesef hem korkuyorum hem merak ediyorumBence en iyisi sağlık ocağına gidip kan vermek. Şuan ben ikinci çizgiyi göremedim ama kameradan da olabilir bilmiyorum. Sizi de üzecek bir şey söylemek istemem açıkçası
Sizi çok iyi anlıyorum o süreç beklemek zor oluyor. İnşallah bu cuma günü rabbim istediğinizi verirİnce düşünceniz için çok teşekkür ederim, 11 ayda onlarca test yaptım birde kimyasalım var bu silik çizgiyi bundan önce birde o kimyasal da gördüm o da sonuçlanamadı maalesef hem korkuyorum hem merak ediyorum
Ya da iyice çizgiyi görmek için yarından sonra ilk idrarla tekrar test yapınSilik çizgi var gibi bence kan testi verip sonucu bekleyin
Gebelik varmi sizceAdet döngümün 30. Günündeyim normalde 28 günde adet olduğum için 2 gün geciktim demeliyim ama birkaç aydır döngüm 30 hatta 32 ye çıktı . O yüzden günümdeyim diyebilirim. Kasık batmalarım var işe gitmeden bir test yapayım dedim hemen böyle çıktı sonrasında testi evde bırakıp çıkmak zorunda kaldım sadece bunu çektim silik çizgiyi gören varmı
Merhabalar benimde testimi yorumlar mısınız?
Eki Görüntüle 3290485
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?