Tamam öyle yapayımBozuk olabilir yarın sabah tekrarlayın yada çok idrar damlattiniz .
Kimyasal gebelik sonrası hiç değerlerinize baktırdınız mı ? Kan,demir,tiroid,vitaminler vs.9 aylık evliyim, 7. Ve 8. Aylarımda üst üste iki kimyasal geçirdim . Normalde 27 günde bir adet görürüm. Bugün 32. Günüm yani yine günümü 4 gün geçtim. Emin olup ona göre rahat davranmak adına eşime test aldırdım az önce ama ilk defa testim böyle çıktı, ikinci çizgi çıkıp dağıldı, bunu geçersiz mi saymalıyım, birde benim gibi kimyasallar üzerine hemen sağlıklı gebelik yaşayan varmı çünkü şuan varsa bile o da mı kimyasal diyr korkuyorum
İdrari fazla damlatmissin bida tekrarlayin9 aylık evliyim, 7. Ve 8. Aylarımda üst üste iki kimyasal geçirdim . Normalde 27 günde bir adet görürüm. Bugün 32. Günüm yani yine günümü 4 gün geçtim. Emin olup ona göre rahat davranmak adına eşime test aldırdım az önce ama ilk defa testim böyle çıktı, ikinci çizgi çıkıp dağıldı, bunu geçersiz mi saymalıyım, birde benim gibi kimyasallar üzerine hemen sağlıklı gebelik yaşayan varmı çünkü şuan varsa bile o da mı kimyasal diyr korkuyorum
Benim bu şekilde çıkmıştı. 30du değerim. Maalesef sizde bi çizgi göremiyorum. Adet gecikmeniz ne kadar oldu?Benimkine bakar mısınız konu da açtım aslında da yorum yapan çok olmadı gören var mı ben görüyorum ama görmek istediğim için mi diyorum
Testi tekrar edin lütfen. Kaset ve erken gebelik testi ile tekrar denemenizi tavsiye ederim9 aylık evliyim, 7. Ve 8. Aylarımda üst üste iki kimyasal geçirdim . Normalde 27 günde bir adet görürüm. Bugün 32. Günüm yani yine günümü 4 gün geçtim. Emin olup ona göre rahat davranmak adına eşime test aldırdım az önce ama ilk defa testim böyle çıktı, ikinci çizgi çıkıp dağıldı, bunu geçersiz mi saymalıyım, birde benim gibi kimyasallar üzerine hemen sağlıklı gebelik yaşayan varmı çünkü şuan varsa bile o da mı kimyasal diyr korkuyorum
Adet gecikme yok henüz 1 hafta var adetime yerleşme kanamasından şüphelenip de erken yaptımBenim bu şekilde çıkmıştı. 30du değerim. Maalesef sizde bi çizgi göremiyorum. Adet gecikmeniz ne kadar oldu?
Adet gecikmeniz 1 haftayı bulursa lütfen tekrar edin.Adet gecikme yok henüz 1 hafta var adetime yerleşme kanamasından şüphelenip de erken yaptım
Evet herşeyime bakıldı kesinlikle hiçbir problem olmadığı söylendi ilkinde bemen sonraki ay tekrar hamile olduğumu öğrendim ve tekrar kimyasal , yine bakıldı yine değerlerim çok normal çıktıKimyasal gebelik sonrası hiç değerlerinize baktırdınız mı ? Kan,demir,tiroid,vitaminler vs.
2 kez olması bir sorun olduğunu gösterir.
Test hakkında bi bilgim yok maalesefama yeni bir gebelik öncesi iyi bir kontrolden geçmenizi öneririm
4. Günüm bugünBenim bu şekilde çıkmıştı. 30du değerim. Maalesef sizde bi çizgi göremiyorum. Adet gecikmeniz ne kadar oldu?
Canım benim, bi öncekinde değerim 16 iken benim bundanda koyu çıktı erken testte ,Benim bu şekilde çıkmıştı. 30du değerim. Maalesef sizde bi çizgi göremiyorum. Adet gecikmeniz ne kadar oldu?
Size değil D Derin11 kullanıcısına yazmıştım4. Günüm bugün
Erken testte çıkar benim attığım görsel kaset testtiCanım benim, bi öncekinde değerim 16 iken benim bundanda koyu çıktı erken testte ,
Buna göre gebelik var gözüküyor. Kan değerinize gidip bi baktırmanızda fayda var.Bu sabah ilk idrarla yaptım bunuda