- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- Konu Sahibi Childdevelopment
Bat a 1 2 gün kaldi testim çok aşırı silik. Bu şekilde öğrenen var mi veya silik değil mi testim acaba ben mi yanlış görüyorum. Tecrübeli olanlar yorumlayabilir mi lutfeen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende silik cizgi gordum kanda baktirin benceBat a 1 2 gün kaldi testim çok aşırı silik. Bu şekilde öğrenen var mi veya silik değil mi testim acaba ben mi yanlış görüyorum. Tecrübeli olanlar yorumlayabilir mi lutfeen
Eki Görüntüle 3131879
Bat Çarşamba en gec gelmezse baktirayimBende silik cizgi gordum kanda baktirin bence
İnşallah testin kendi cizgisi veya kuruma değildir ya bu şekilde öğrenen var midir acabaCok silik bir cizgi var bende goruyorum
Ilk dakikalarda çıktıysa bence pozitif olabilir kan verme imkaniniz varsa kesin sonuc olur yoksa da gun gun test takibine devam edin cizgi koyulaşacakmiİnşallah testin kendi cizgisi veya kuruma değildir ya bu şekilde öğrenen var midir acaba
İlk 5 dk icerisinde cikti tahmini. Günüm gecsin öyle kan vermeyi düşünüyorum iki gün sonra testi tekrarlayayimIlk dakikalarda çıktıysa bence pozitif olabilir kan verme imkaniniz varsa kesin sonuc olur yoksa da gun gun test takibine devam edin cizgi koyulaşacakmi
Hayırlı sonuçlar alin insallahİlk 5 dk icerisinde cikti tahmini. Günüm gecsin öyle kan vermeyi düşünüyorum iki gün sonra testi tekrarlayayim
Amin inşallah Allah razı olsunHayırlı sonuçlar alin insallah
Sonucun noldu benmde öyle bir şey oldu merak ettim hamilelik oldumu acabaBat a 1 2 gün kaldi testim çok aşırı silik. Bu şekilde öğrenen var mi veya silik değil mi testim acaba ben mi yanlış görüyorum. Tecrübeli olanlar yorumlayabilir mi lutfeen
Eki Görüntüle 3131879
Yok canım regl oldumSonucun noldu benmde öyle bir şey oldu merak ettim hamilelik oldumu acaba
Yine de testi tekrarlasaydınız bi? Çok net çizgi görünüyor ama?Yok canım regl oldum
Sonucun noldu benmde öyle bir şey oldu merak ettim hamilelik oldumu acaba
Sonucun ne oldu canmBat a 1 2 gün kaldi testim çok aşırı silik. Bu şekilde öğrenen var mi veya silik değil mi testim acaba ben mi yanlış görüyorum. Tecrübeli olanlar yorumlayabilir mi lutfeen
Eki Görüntüle 3131879
Sonucun noldu benmde öyle oldu hamilelik oldumu acaba
Sonucun ne oldu canm
Üzüldüm yaYok canım regl oldum
Regl olmak demek yok demek demekki kimyasal gebelikmisYine de testi tekrarlasaydınız bi? Çok net çizgi görünüyor ama?
Ben de 21 eylülde adet gördüm ama şuan testim pozitif. Üstüne görme gibi bseydir belki. O yüzden demiştim. Siz bilirsinizRegl olmak demek yok demek demekki kimyasal gebelikmis
Hayırlı olsun inşallahBen de 21 eylülde adet gördüm ama şuan testim pozitif. Üstüne görme gibi bseydir belki. O yüzden demiştim. Siz bilirsiniz
Üzülmüyoruz ya nasipÜzüldüm ya
Evet nasip bakalım benm nsl sonuç olck cuma günü gdcm kan testi vercmÜzülmüyoruz ya nasip
Kaç gün geçti yumurtlamadanEvet nasip bakalım benm nsl sonuç olck cuma günü gdcm kan testi vercm