• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testime bakar misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zeynep1993

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
296
14
298
Danimarka
Selam kizlar🌷🌷

Az once test yaptim, fakat negatif cikti. Adetime 3 gun var, pozitif olma ihtimali varmidir? Hamilelik belirtilerim var gibi, ama yinede bilemedim.

Simdiden teşekkurler🌷🌷

Eklentiler

• 20211006_170226.jpg
    20211006_170226.jpg
    238,3 KB · Görüntüleme: 122
Selam kizlar🌷🌷

Az once test yaptim, fakat negatif cikti. Adetime 3 gun var, pozitif olma ihtimali varmidir? Hamilelik belirtilerim var gibi, ama yinede bilemedim.

Simdiden teşekkurler🌷🌷
Ben adetime üç gün kala baktığımda çook hafif hayalet çizgi görmüştüm. Ama döllenmeyle de alakalıdır. Adet olmazsan öyle bak derim. Test negatif. Biliyorum insan çok merak ediyor ☺️ İnşallah gönlüne göre olur

Ben adetime üç gün kala baktığımda çook hafif hayalet çizgi görmüştüm. Ama döllenmeyle de alakalıdır. Adet olmazsan öyle bak derim. Test negatif. Biliyorum insan çok merak ediyor ☺️ İnşallah gönlüne göre olur
Insallah canim benim😊 ama simdiye azda olsa bir hayalet cizgi olmasi gerekiyordu sanirim degilmi. 3 gun sonra tekrar deneyim insallah🌷

Insallah canim benim😊 ama simdiye azda olsa bir hayalet cizgi olmasi gerekiyordu sanirim degilmi. 3 gun sonra tekrar deneyim insallah🌷
Herkeste farklı oluyor kimi adetine bir hafta kala bile pozitif görebiliyor. Bende 3 gün kala öyle görünce dedim kesin yoktur. Günden güne belirginleşti canım. Umudun olsun her zaman ☺️ Nasibi ne zamansa o zaman gelecek miniğin 🤰🏻

Selam kizlar🌷🌷

Simdiden teşekkurler🌷🌷
Benim adetim geçti 2 gün sonra belli oldu test cıkmadi ilk 2 gün sonra cıktı

Insallah bende de oyle olur canim🌷 belirtilerin varmiydi peki😊
Hiç yoktu cnm ben yoktue diyw düşündüm o ay kan pıhtılaşmasi için test verdim ve hamile kalmışım sonra kan pıhtılaşmasi oldugu için düşük yaptım tabi inşallah sen sağlıkla olur sağlıkla kucağına alırsın ☺️🤲

Bu ne demek oluyor kızlar çizgi ilk 15 dk içinde böyle yan çıktı

Eklentiler

• IMG_20211007_120839.jpg
    IMG_20211007_120839.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 42
Back