- Konu Sahibi zeynep1993
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Testime bakar misiniz?
- Konu Sahibi zeynep1993
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik test
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi zeynep1993
test negatif duruyor adet günü gelmezse tekrarla testi
- 26 Aralık 2020
- 322
- 131
- 18
- 25
- Konu Sahibi zeynep1993
Ben adetime üç gün kala baktığımda çook hafif hayalet çizgi görmüştüm. Ama döllenmeyle de alakalıdır. Adet olmazsan öyle bak derim. Test negatif. Biliyorum insan çok merak ediyor İnşallah gönlüne göre olurSelam kizlar
Az once test yaptim, fakat negatif cikti. Adetime 3 gun var, pozitif olma ihtimali varmidir? Hamilelik belirtilerim var gibi, ama yinede bilemedim.
Simdiden teşekkurler
- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 133
- 31
- Konu Sahibi zeynep1993
Gününün geçmesini bekle canım
- Konu Sahibi zeynep1993
Insallah canim benim ama simdiye azda olsa bir hayalet cizgi olmasi gerekiyordu sanirim degilmi. 3 gun sonra tekrar deneyim insallahBen adetime üç gün kala baktığımda çook hafif hayalet çizgi görmüştüm. Ama döllenmeyle de alakalıdır. Adet olmazsan öyle bak derim. Test negatif. Biliyorum insan çok merak ediyor İnşallah gönlüne göre olur
- Konu Sahibi zeynep1993
Tesekkur ederim canimGününün geçmesini bekle canım
- Konu Sahibi zeynep1993
Tesekkur ederim canimtest negatif duruyor adet günü gelmezse tekrarla testi
- 26 Aralık 2020
- 322
- 131
- 18
- 25
- Konu Sahibi zeynep1993
Herkeste farklı oluyor kimi adetine bir hafta kala bile pozitif görebiliyor. Bende 3 gün kala öyle görünce dedim kesin yoktur. Günden güne belirginleşti canım. Umudun olsun her zaman Nasibi ne zamansa o zaman gelecek miniğinInsallah canim benim ama simdiye azda olsa bir hayalet cizgi olmasi gerekiyordu sanirim degilmi. 3 gun sonra tekrar deneyim insallah
- 21 Eylül 2021
- 162
- 89
- 13
- 26
- Konu Sahibi zeynep1993
Adetin gecikirse tekrar dene geç döllenme varsa 10 15 güne belli olurSelam kizlar
Az once test yaptim, fakat negatif cikti. Adetime 3 gun var, pozitif olma ihtimali varmidir? Hamilelik belirtilerim var gibi, ama yinede bilemedim.
Simdiden teşekkurler
- Konu Sahibi zeynep1993
Tamam canim, cok tesekkur ederimAdetin gecikirse tekrar dene geç döllenme varsa 10 15 güne belli olur
- Konu Sahibi zeynep1993
Aynen canim, rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini versinHerkeste farklı oluyor kimi adetine bir hafta kala bile pozitif görebiliyor. Bende 3 gün kala öyle görünce dedim kesin yoktur. Günden güne belirginleşti canım. Umudun olsun her zaman Nasibi ne zamansa o zaman gelecek miniğin
- Konu Sahibi zeynep1993
Benim adetim geçti 2 gün sonra belli oldu test cıkmadi ilk 2 gün sonra cıktıSelam kizlar
Simdiden teşekkurler
- Konu Sahibi zeynep1993
Insallah bende de oyle olur canim belirtilerin varmiydi pekiBenim adetim geçti 2 gün sonra belli oldu test cıkmadi ilk 2 gün sonra cıktı
- Konu Sahibi zeynep1993
Hiç yoktu cnm ben yoktue diyw düşündüm o ay kan pıhtılaşmasi için test verdim ve hamile kalmışım sonra kan pıhtılaşmasi oldugu için düşük yaptım tabi inşallah sen sağlıkla olur sağlıkla kucağına alırsınInsallah bende de oyle olur canim belirtilerin varmiydi peki
- 12 Şubat 2015
- 1
- 0
- 86
- 43
- Konu Sahibi zeynep1993