Kaç damla damlattınız. Fotoğraf kaçıncı dakikada çekildi.Kızlar bozuk mudur bu yoksa var mı yaa göğüslerim çok acıyor 3 gündür falan pko var duphaston kullandım bitti hala adet olmadım
3 damla yazıyordu 3 damla damlattım 5 dk içinde böyle oldu ve kaldıKaç damla damlattınız. Fotoğraf kaçıncı dakikada çekildi.
Al bi marka değil mi test bende 4 damla yazıyor al bi markaysa3 damla yazıyordu 3 damla damlattım 5 dk içinde böyle oldu ve kaldı
Hayır artı med yazıyor markasıAl bi marka değil mi test bende 4 damla yazıyor al bi markaysa
Elinizde yedek test varsa tekrarlayabilirsiniz. Test bozuk olabilir pembe tarafın rengi dağılmadıysa hala.Hayır artı med yazıyor markası
Yarına kaldı artıkTest bozuk tekrarla canım biraz daha damlat
benim erken gebelik silik çıkmıştı 2 -3 gün önce , az önce bu testin aynı görünen al bi marka yaptım tekrar aynı bu şekilde çıktıKızlar bozuk mudur bu yoksa var mı yaa göğüslerim çok acıyor 3 gündür falan pko var duphaston kullandım bitti hala adet olmadım
Ben dayanamadım gittim kan verdim maalesef negatif 0.30 çıktı değer umarım senin bebişin seninledir.benim erken gebelik silik çıkmıştı 2 -3 gün önce , az önce bu testin aynı görünen al bi marka yaptım tekrar aynı bu şekilde çıktı
benim bata 3 gün kaldı onu beklerken evde de normal test var bir kaç tane dayanamayıp yapıyorum onları umarım bir an önce kavuşuruz bebişlerimizeBen dayanamadım gittim kan verdim maalesef negatif 0.30 çıktı değer umarım senin bebişin seninledir.
Zaten moda oldu testlerin bozuk çıkması bide erken gebelik testleri silik çizgiyi çıkartıyo aman üzülme sonrasında
Amiin hayırlısıyla inşallahbenim bata 3 gün kaldı onu beklerken evde de normal test var bir kaç tane dayanamayıp yapıyorum onları umarım bir an önce kavuşuruz bebişlerimize
Yaptım ama çizgi görmedimAmiin hayırlısıyla inşallahbu sabahta ilk idrarınla yaparsan at sonuçları merak ederim
Hayırlısı olsunYaptım ama çizgi görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?