Testime bakar mısınız?

Gulpembe07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
958
223
103
27
Kızlar Çarşamba beta hcg 4,61 çıkmıştı paylaşmıştım sizinkide . Bugün idrar testi yaptım gece yapmama rağmen net çıktı . Test bozuk falan değil demi ? Çarşamba günü tekrar doktorda kan vericem ( 5 dakika demeden çıktı idrar testim )

Eklentiler

• F6315A9A-2AFA-4731-8812-D03D98F85FC1.jpeg
    132,2 KB · Görüntüleme: 55
  • 5A503354-BFB6-4594-BFB3-FCA9F2D05AA8.jpeg
    93,8 KB · Görüntüleme: 61
Eger yükselmeseydi silik cikardi çok.insallah hayırlı olsun banada dua edin :) belirtileriniz varmiydi
Amin inşallah nasip olsun şişede . Canım inan benimki çok çok değişik bir hikaye oldu . Ben 2 adettime 1 hafta kala ögrendim oda düşük hcg ile . Öncesinde batmalarım oldu ağrı oldu . Şimdi göğüslerim çok hassas geçmiyor kaç gündür başka belirtim yok şimdilik

Ha bide 2-3 gün önce yerleşme kanaması oldu peceteye gelen kahverengi akıntı . Bide böyle kremsi akıntım oluyor arada
Tamamen hamilelik belirtileri . Adet gününden önce belirtiniz oldumu farklı mesela göğüsler falan şişti mı agridimi? Kadılarda batma varmı? Kendim için soruyorum

Tamamen hamilelik belirtileri . Adet gününden önce belirtiniz oldumu farklı mesela göğüsler falan şişti mı agridimi? Kadılarda batma varmı? Kendim için soruyorum
Dediğim gibi benim şu an ikinci adet gecikmem .. ilk adet gecikmemden sonra sadece kaşık ağrısı ve batmalar hissetim ama hiç böyle batma yaşamamıştım sanki biri iğne batırıyordu . Daha 1 haftadır falan göğüslerim çok hassas ilk başta uçları hassastı şimdi her yerine yayıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…