- Konu Sahibi burcu_ruhumsarisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında 3 damla kadar damlattim . Kuruma çizgisi olabilir mi kiSilik çizgi görünüyor canım ama idrarı fazla damlatmışsın
Bu yaptığım 3. TestOlabilir canım ama testi tekrarlardan daha sağlıklı sonuç alırız gibi.Bu arada inşallah vardır![]()
var gibi canımKızlar bugün bat gunum 2 test yaptım çok silik çizgi gördüm emin olamadım tekrar test aldım yeni yaptım bakar mısınız çizgi gözüküyor mu
Eki Görüntüle 2699439
belirtilern var mı ? kaç gün geçti yumurtlamadan sonra canım bizlerle de paylaşır mısın :)İnsallah![]()
1 haftadır kasıklarım ara ara sızlıyor belli belirsiz , 2 gun once de akşam adet sancısı gibi geldi acaba adet mı olacağım dedim baya bir ağrıdı, aşırı gazim var ve akıntım var 4 -5 gündür. Bacak ve sırt ağrım da oldu ama hamilelige yada adete yormadım onu.belirtilern var mı ? kaç gün geçti yumurtlamadan sonra canım bizlerle de paylaşır mısın :)
Anlattıklarına göre hamılesın inşallah öyledir bosyere umutlandırmak da istemem1 haftadır kasıklarım ara ara sızlıyor belli belirsiz , 2 gun once de akşam adet sancısı gibi geldi acaba adet mı olacağım dedim baya bir ağrıdı, aşırı gazim var ve akıntım var 4 -5 gündür. Bacak ve sırt ağrım da oldu ama hamilelige yada adete yormadım onu.
Ovu testi yapmadım canım ama takvim 18 gösteriyordu yumurtlama için Benim sanırım 17 sinde çatladı şiddetli ağrım oldu O gece. 15 gün olmuş yani yumurtlama :)
Inşallah vardır :)
Ben çizgiyi görüyorum var gibiCanim testime bakar misin sence var mi
Eki Görüntüle 2699471
Inşallah vardır yanlış hatırlamıyorsam birkaç gün önce konuşmuştuk, hamilesin değil mi , hissediyorum bence var demistin hattaBen çizgiyi görüyorum var gibi![]()
Ayy hatırlayamadımInşallah vardır yanlış hatırlamıyorsam birkaç gün önce konuşmuştuk, hamilesin değil mi , hissediyorum bence var demistin hattabende hamile olduğun için içimden demiştim hamile ya doğru hissediyordur inşallah diye :)
Suya tut, kuruyacak mı diye bak.Aslında 3 damla kadar damlattim . Kuruma çizgisi olabilir mi ki
Hani doğmamış/olmamis bebeğe don biçen ben, hastane çıkışları arastiriyodumAyy hatırlayamadımama evet hamileyim inşallah sende de vardır ben hamile anne adaylarını duydukça gördükçe mutlu oluyorum
![]()
Testi tekrarlayacağım sabah ilk idrarla pazartesi veririmbende gördümmmmm.
kan ver bence..