• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar misiniz

burcu_ruhumsarisin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
243
140
303
K.K.T.C.
Kızlar bugün bat gunum 2 test yaptım çok silik çizgi gördüm emin olamadım tekrar test aldım yeni yaptım bakar mısınız çizgi gözüküyor mu

20201002_154355.webp

Silik çizgi görünüyor canım ama idrarı fazla damlatmışsın

Olabilir canım ama testi tekrarlardan daha sağlıklı sonuç alırız gibi.Bu arada inşallah vardır ♥️

Olabilir canım ama testi tekrarlardan daha sağlıklı sonuç alırız gibi.Bu arada inşallah vardır ♥️
Bu yaptığım 3. Test 😄 diğerleri fotoğrafta belli olmadı gerçi onlardan da emin olamadım hayali çizgi görüyorum sandim bu daha belirgin gibi geldi sende gördün zaten inşallah vardır inşallah 🤲🥰 sabah ilk idrarla da yapacağım

belirtilern var mı ? kaç gün geçti yumurtlamadan sonra canım bizlerle de paylaşır mısın :)
1 haftadır kasıklarım ara ara sızlıyor belli belirsiz , 2 gun once de akşam adet sancısı gibi geldi acaba adet mı olacağım dedim baya bir ağrıdı, aşırı gazim var ve akıntım var 4 -5 gündür. Bacak ve sırt ağrım da oldu ama hamilelige yada adete yormadım onu.

Ovu testi yapmadım canım ama takvim 18 gösteriyordu yumurtlama için Benim sanırım 17 sinde çatladı şiddetli ağrım oldu O gece. 15 gün olmuş yani yumurtlama :)

Inşallah vardır :)

1 haftadır kasıklarım ara ara sızlıyor belli belirsiz , 2 gun once de akşam adet sancısı gibi geldi acaba adet mı olacağım dedim baya bir ağrıdı, aşırı gazim var ve akıntım var 4 -5 gündür. Bacak ve sırt ağrım da oldu ama hamilelige yada adete yormadım onu.

Ovu testi yapmadım canım ama takvim 18 gösteriyordu yumurtlama için Benim sanırım 17 sinde çatladı şiddetli ağrım oldu O gece. 15 gün olmuş yani yumurtlama :)

Inşallah vardır :)
Anlattıklarına göre hamılesın inşallah öyledir bosyere umutlandırmak da istemem 🤷🏻‍♀️

Inşallah vardır yanlış hatırlamıyorsam birkaç gün önce konuşmuştuk, hamilesin değil mi , hissediyorum bence var demistin hatta 🥰 bende hamile olduğun için içimden demiştim hamile ya doğru hissediyordur inşallah diye :)
Ayy hatırlayamadım 🙈 ama evet hamileyim inşallah sende de vardır ben hamile anne adaylarını duydukça gördükçe mutlu oluyorum ☺️

Fotoğraf ekleyemıyorum sayfa hata varıyor yenılenıyor sizde de varmı öyle bu sıkıntı 🤷🏻‍♀️

Back