• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız ???

Cicek061

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
1.114
907
123
27
merhaba kizlar testime bakarmisiniz adetime 1 gun kaldi dayanamadim yaptim. Ben ikinci cizgiyi gormek istedigim icin mi goruyorum yoksa gercekten gorunuyo mu

Eklentiler

• 20200128_181653.jpg
    20200128_181653.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 221
Var gibi yok gibi de bekle bence cnm 1 gün kalmış zaten

T yazan yere degil de diger taraftan altta minicik var gibi. Yarin hatta garanti olmasi icin Persembe sabahi ilk idrarla deneyin. Allah gonlunuze gore versin. :KK200:

daha ilk deneme 😄 o yuzden cok uzulmicem ama bende kist var doktor cocuk yap dedi o yuzden uzuluyorum olmazsa diye
Kız seni 😂😂 benim 18. Ayım ama henüz olmadı aldığın bi tedavi varmı diycem ama ilk ayınmış

Kız seni 😂😂 benim 18. Ayım ama henüz olmadı aldığın bi tedavi varmı diycem ama ilk ayınmış
ya yok aslinda daha yeni evliyim 1 sene sonra cocuk yapariz dedik ama doktor kistin buyuyo gebeligr engrl olabilir o yuzden bu aydan itibaren korunmayi birak dedi o yuzden korktum ya olmazsa diye. Yoksa daha ilk deneme yani cok uzulecek bisey yok ama iste 😄😄

ya yok aslinda daha yeni evliyim 1 sene sonra cocuk yapariz dedik ama doktor kistin buyuyo gebeligr engrl olabilir o yuzden bu aydan itibaren korunmayi birak dedi o yuzden korktum ya olmazsa diye. Yoksa daha ilk deneme yani cok uzulecek bisey yok ama iste 😄😄
Canım bu ay olmazsa diğer ay olur inşallah 🤲🏻 hem kist için tedavi vermedi mi dr

Back