*Testime Bakar mısınız?*

Gokyuzumm

İki meleğim♥
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
237
116
103
Günaydın Hanımlar..

Sat 7 Temmuzdu. Normalde 2 sinde olurdum. Geçen ay gecikti. Bu ay daha çok gecikti. Neredeyse yeni tarihim geldi. Bu süreçte 2 defa kan testi yaptırdım. İkisine de negatif dediler. Adet söktürücü verdiler. Ama ben sanki hamileyim gibi hissediyorum. Mide bulantım var. Kasıkta batma ve uyku hali. Testler negatif olunca gecikmenin etkisi olarak gördüm bunları. Dün iş dönüşü test yaptım. Sonra baktım sonuç bu. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Tekrar doktora gitmeye korkar oldum.

Eklentiler

• FullSizeRender.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 215
Son düzenleme:
Hamilesin canım gözün aydın yaklaşık 4 haftalık zaman kaybetmeden kan testi yaptır sonucunu paylaş mutlaka

Ben emin olamadım ama yinede hap falan kullanma netleşsin iyice sağlık ocağına git o kesin birşey söyler hem sırada beklemesin olmadı hastaneye git haber ver mutlaka

Teşekkür ederim hepinize. İstemsizce geriliyorum belirsizlikten dolayı. Doktorum doğum izninde. Yarın başka bir doktora gidebilirim. Sonucu paylaşırım sizinle.

Şuan çok koyu siyaha yakın kanamam oldu. Bu neyin nesi anlamadım. 4 ay önce Düşük yaptım onda da adet gibi kanamam oldu 7 gün ama hamileymişim. Üstüne görme olmuş. Bu da öyle mi acaba. Deli olacağımm.

ben göremedim ama.
adetiniz bu kadar geciktiği için pihtilasmis kan olarak veya koyu renkte başlaması normal.
her ihtimale karşı doktora gidin isterseniz.
hayırlı sağlıklı bir evladiniz olur inşallah en kısa zamanda.

Çizgi belli sonra daha belirdi ama kanamam yine neden oldu anlayamıyorum. Umarım düşük değildir.

Çizgi belli sonra daha belirdi ama kanamam yine neden oldu anlayamıyorum. Umarım düşük değildir.
düşük olsa kan tahlilinizde değer çıkmaz mıydı?bir acile felan gidip görünün olmazsa içiniz rahat etsin.
benim yıllar önce adetim 1 hafta gecikti.
kan tahliinde 2 haftalık gebelik değeri çıktı.
ama ertesi gün adet gördüm.
çok daha fazla ve yoğun bir kanama oldu.
doktora gittim hamile degilsin.herhangi bir problem yok dedi.
galiba kimyasal oluyor bu durumda.
yani kan tahlilinde her durumda çıkıyor diye biliyorum.
vakit kaybetmeden gidin bir tahlil yaptırın bari içiniz rahat etsin..

Aynisindan bende de cikti cn bende cok umitlendim ama normalde cizgiya silik yada net kirmizi cikmasi lazim ve orantili olmasi lazim ama senin yaptiginda da benim yaptigimda da cizgi ilk cizgiye cok yakin yani kaymis ben hemen kan yaptirdim hic bisi cikmamisti testin bozuklugundan kaynaklanmis ins sende oyle degildir

Gittiniz mi doktora benim kanamam olmuştu az miktarda düşük tehlikesiymis ama allaha şükür birşey olmadı Rabbim bana bağışladı iki evladım var ikisinde de kanamam oldu

Dün gittim canım. 0,100 çıktı. Yani negatif. Test yanlış sonuç vermiş anlayacağın. Buna da şükür. Düşük ile sonuçlansa daha kötü olurdum. Benim kızım da kanamam olmamıştı. Düşüğümde oldu işe oda gitti bir hafta sonra. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde.

Aynı durumu bende yaşadım canım. Pozitif gibiydi ama dediğin gibi test yanıltmış bizi. Umarım tekrar o güzel duyguyu yaşarsın. Sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…