- Konu Sahibi AynurOnder
Bu sabah ilk idrarla tekrarladınız mı testi?canım dün adet olmam gerekiyordu normalde, ama olmadım genelde çok düzenli adetim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sabah ilk idrarla tekrarladınız mı testi?canım dün adet olmam gerekiyordu normalde, ama olmadım genelde çok düzenli adetim
Anladım canm allah gönlündekini versin inşallah beklemek istemezsen kan vercanım dün adet olmam gerekiyordu normalde, ama olmadım genelde çok düzenli adetim
tekrarladım ama dünki gibi silik çıkıyor var ya yok arası. ben de yok dedim o zamanBu sabah ilk idrarla tekrarladınız mı testi?
Hastaneye gittin mi? Herşey yolunda mı?Şuan adet oldum sanırım kanamam arttıdüşük de olabilir. Çok kötü oldum yaaa ne düşüneceğimi bilmiyorum şuan.
Sabah erkenden doktora gidicem artık bakar ultrasondan kandan anlaşılır ne olduğu
Doktora gitrim kan verdm bekliyorum öyle ama kasıklarm belim çok kötü durumda kesik gibi ağrıyorGecmis olsun umarim dusuk degildir sadece tehlike atlatmissindir![]()
Gittim cnm kan verdm doktorum operasyondaydı. Ama kötüyüm dün geceden beri ağrım sancım arttı pıhtı şeklinde kanamam var anlamadmHastaneye gittin mi? Herşey yolunda mı?
nasıl oldun bi haber var mıGittim cnm kan verdm doktorum operasyondaydı. Ama kötüyüm dün geceden beri ağrım sancım arttı pıhtı şeklinde kanamam var anlamadm
Naptin sonuç neDoktora gitrim kan verdm bekliyorum öyle ama kasıklarm belim çok kötü durumda kesik gibi ağrıyor
1 günde hemen koyulaşma olmayabilir ya. Direkt elemeyin ihtimalitekrarladım ama dünki gibi silik çıkıyor var ya yok arası. ben de yok dedim o zaman
böyle çıktı1 günde hemen koyulaşma olmayabilir ya. Direkt elemeyin ihtimali
İlk fotoda belli belirsiz gördüm sanki, diğerlerinde göremedim. Buraya ekleyince çözünürlük düşüyor. Birkaç güne durum netleşir. Vardır inşallahböyle çıktı
Lh 3 kat fazla çıktı gebelik testi de bu yüzden test pozitif görünmüş. Rahim filmi çekilecek adet bitiminde dedi doktor ve Lh düşürmek için 3 ay ilaç kullancakmisim sonra tedaviye basliycakmisiz tekrardanNaptin sonuç ne
Lh 3 kat fazla çıktı gebelik testi de bu yüzden test pozitif görünmüş. Rahim filmi çekilecek adet bitiminde dedi doktor ve Lh düşürmek için 3 ay ilaç kullancakmisim sonra tedaviye basliycakmisiz tekrardannasıl oldun bi haber var mı
şuan nasılsın? betan kaç çıktıLh 3 kat fazla çıktı gebelik testi de bu yüzden test pozitif görünmüş. Rahim filmi çekilecek adet bitiminde dedi doktor ve Lh düşürmek için 3 ay ilaç kullancakmisim sonra tedaviye basliycakmisiz tekrardan
Ağrılarım bir fiil devam ediyor kanamam da çok. Beta 9 çıktışuan nasılsın? betan kaç çıktı
Kimyasal oluyor galibaAğrılarım bir fiil devam ediyor kanamam da çok. Beta 9 çıktı
Büyük ihtimalle öyle oldu.Kimyasal oluyor galiba
Benim hcg daha önce 10 - 33 - 9 şeklinde seyretmişti, 9 iken kanamam vardı sonra bir hafta kadar kanamam devam etti ve o kanamayı adet kanaması varsayıyoruz dedi dr. Yeni döngü, o kanamanın başladığı güne göre düzenleniyorBüyük ihtimalle öyle oldu.![]()
Bende pcos olduğu için kan testi falan vermedm şüphelenmedm de en son dün evde test yaptm çift çizgiydi bi kaç saat sonra kanamam oldu ve artarak devam etti ayrıca ağrım arttı. Normalde bu kadar kanamam da olmaz ağrım da. Bu ay anlamadm ben bişey vallaBenim hcg daha önce 10 - 33 - 9 şeklinde seyretmişti, 9 iken kanamam vardı sonra bir hafta kadar kanamam devam etti ve o kanamayı adet kanaması varsayıyoruz dedi dr. Yeni döngü, o kanamanın başladığı güne göre düzenleniyor
1 günde öyle aman aman koyulaşmıyor ki. İlk fotoda gördüm ben çizgiyi bence kan verin.böyle çıktı