Aminİnşallah pozitiftir canım çok sevindim
Amin benim bugün regl 4 .günüm gecikti ama test yapmaya korkuyorum biraz daja beklicem geçen ay da çünkü 4 gün gecikti yaptım negatifAminRabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah
Umarım herşey gönlünüzce olur Rabbim kucagimizi boş bırakmasın inşAllahAmin benim bugün regl 4 .günüm gecikti ama test yapmaya korkuyorum biraz daja beklicem geçen ay da çünkü 4 gün gecikti yaptım negatif
Bende öyle canım kesinlikle hiç üzülmemek lazım hersyin bir vakti var elbet gelecek yavrularımızUmarım herşey gönlünüzce olur Rabbim kucagimizi boş bırakmasın inşAllahumitlenip hayal kırıklığına uğramak çok zor ama herşeyde vardır bir hayır öyle düşünerek teselli ediyorum bazen kendimi
Amin inşAllah herseyin hayırlısı olsunBende öyle canım kesinlikle hiç üzülmemek lazım hersyin bir vakti var elbet gelecek yavrularımız
Canım test falan yaptın mı var mı gebelikAmin inşAllah herseyin hayırlısı olsun
Bence var gibiAylar öncesinde konu açmıştım ama adet olmuştum negatif çıkmıştı. şöyle anlatayım 1 haftadır bulantı kusma,kokuya hassasiyet ve halsizlik uyku hali yaşıyorum.Birde 10 günlük adet gecikmem var.Erken gebelik testi yaptım 3 gün önce hafif silik çizgi çıktı dün kaset test yaptım çok hafif silik çizgi çıktı bugün yaptım ve bugün ki çizgi baya belirginlesmisti.Acikcasi önceki gibi iltihaptan kaynaklı bir pozitif olmasından çok korkuyorum.Tahlil olmaya gideceğim yarın umarım hepimiz hayırlı haberler alırız.İcimi dökmek istedim herşey gönlümuzce olsun inşAllah
Canım bence kan testi vermelisinArkadaslar yardımcı olur musunuz valla gordugum heryere yazıyorum . Kist lhta pozitif cıkarır mı . Bugun bat gunum ve testim pozitif hamilelik negatif. Lh testim 1 haftadir pozitif cıkıyor bugun ilk 3 saniyede belirginleşti. Bugun yaptıklarımı ekliyorum
Verdim bugun 0.179 ama enteresan bişekilde bugunde pozitif ovulasyon fotoyu ekledm. Sonra baktım olacak gibi degil doktora cıktım bide ne duysam iyi. Bitane Yumurtam catlamış ve digeride sagda 19mm hemde bugun adetin 2. Gunu olması gerekiyor ama olmadım . Belim ve kalcam o kadar cok agrıyor ki felaket.Canım bence kan testi vermelisin
Yuksek ihtimal hamilesin gozun aydın hcg testin barizzz belliKızlar regl günüm dört gün geçti aradan olmadım test yaptım sonucu böyle çıktı ama ben pek fazla birşey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?