- 29 Haziran 2019
- 347
- 451
- 33
Kızlar merhaba adetime 5 gün var ama yumurtlama üzerinden bugün 13. Gün test yaptım fotoğrafını yüklüyorum . İlk iki dakika içersinde çıktı . Görebiliyor musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yeni daha bence ❤tebrik ederim, kan tahlili ile kesinleştirinKızlar merhaba adetime 5 gün var ama yumurtlama üzerinden bugün 13. Gün test yaptım fotoğrafını yüklüyorum . İlk iki dakika içersinde çıktı . Görebiliyor musunuz
Var varKızlar merhaba adetime 5 gün var ama yumurtlama üzerinden bugün 13. Gün test yaptım fotoğrafını yüklüyorum . İlk iki dakika içersinde çıktı . Görebiliyor musunuz
Goruyorum cnm silik cizgi var darisi bizlerin basina benimde bat 15 subat insallah 14 subatta iki cizgi gorurumKızlar merhaba adetime 5 gün var ama yumurtlama üzerinden bugün 13. Gün test yaptım fotoğrafını yüklüyorum . İlk iki dakika içersinde çıktı . Görebiliyor musunuz
hadi insallahh desene 14 subata hediyen hazir olacakkGoruyorum cnm silik cizgi var darisi bizlerin basina benimde bat 15 subat insallah 14 subatta iki cizgi gorurum
Var oldugu çok belliydi canım... Allah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucagınızaKızlarrrrrrr kan testi yaptırdım 17.35 çıktııı![]()
İnşallahhhh canımmm inşallahhhh Allahım isteyen herkese nasip etsin çok bekledim bir tanede kaybım vardı bu ikinci inşallahhhh sağlıkla ilerlerVar oldugu çok belliydi canım... Allah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucagınıza ❤![]()
inşallahh canımmm Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı gebelikler sağlıklı bebişlerGoruyorum cnm silik cizgi var darisi bizlerin basina benimde bat 15 subat insallah 14 subatta iki cizgi gorurum
Insallah cnmhadi insallahh desene 14 subata hediyen hazir olacakk![]()
bende 14 şubatı bekliyorum canım inşallah güzel haberi alırızhadi insallahh desene 14 subata hediyen hazir olacakk![]()
Harika darısı başımızaKızlarrrrrrr kan testi yaptırdım 17.35 çıktııı![]()