• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testime bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zionlove

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
46
40
3
30
Arkadaşlar bilgi vereyim önce. Pcos var bende bebek istiyoruz ,3 aydır deniyoruz. Geç döllenmeden şüphelendiğim için erken gebelik testi yaptım. Days comfort. Belli olmamakla birlikte 10 ocakta adet görmem gerekirdi. Silik bi çizgi görüyorum:KK64:emin olamadığım için size sormak istedim 308C23EE-8BE6-41AA-8329-8F24B8F03A60.jpeg

Çizgiyi ben görmek istediğim için de görüyor olabilirimtabi :halay: bu arada kuruma çizgidi olabilirdiye su damlattım çubuk ıslandı ama çizgi duruyor hala.

Hemenmi cikti bu.
Gorunuyor yani de tekrarlayn koyulasiyormu cok yenidir olsa bile

Bende bu testle adete 6 gün kala silik pembe olarak ogrenmistim bundada görüyorum inşallah hayırlısı ile olsun...

Arkadasmda pco. Bunun daha belirgnini görüyo adete yakın ama adet oluyor. Umutlandirmak istemem

İlk önceçıktı durdukça böyle oldu başta da vardı belli belirsiz sonradan böyle oldu. Beklicez o zaman bakalımm:110:

Pco lukla alakasi yok ben kac kere yaptim goremedim önceleri hamile olunca cikti hep olsa olsa test yanlis olabilir.
Sen tekrarla ki koyulasiyormu bak

Pco lukla alakasi yok ben kac kere yaptim goremedim önceleri hamile olunca cikti hep olsa olsa test yanlis olabilir.
Sen tekrarla ki koyulasiyormu bak
Sanki doğal yolla olmayacakmış bebeğim gibi geliyo :( testi yaparken beyaz çizgi oluştu sonradan o beyaz çizgi bu hali aldı biraz daha bekleyeyim kan veririm... eşim alırsa yeniden yaparım bugün :)

Back