• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız lütfen kızlar

Gulcgmn01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Kızlar en sen tam içime boşalma olmadan erkek arkadaşımla beraberlik yaşadık fakat böyle sürtünerek içe girme olmadı . Üzerimden 22 gün geçti ve içime bir korku düştü geçen hafta 3 tane erken gebelik aldım 2 tanesi tamamen negatifti 1 tanesinde hafif silik çizgi vardı kan yaptırdım sonuç 2 çıktı . Adetime 10 gün var tekrar test aldım yaptım ilk 5 dk bir şey çıkmadı kutusuna koydum sabah baktığımda böyleydi . Sizce gebelik var mı asla gebe kalmak istemiyorum yardım edin.

Merhaba benim de ilk 10 dakika birşey çıkmamıştı sabah baktığımda belirgindi sabah tekrar yapınca 5 dakika içinde silik çıkmıştı ve gebeydim. Birincisi bu testler evet 5-10 dakika içinde sonuç verir ayrıca test bozuk ve geç görünede bilir tekrar yapın bence bu sefer 5 10 dakika da çıkacaktır inşallah.

Gebelik yok gibi görünüyor. Adet gecikmesi yaşarsanız testi tekrarlayın bence. Sürtünme yoluyla gebe kalma ihtimali yok denecek kadar az olsa da ufak bir risk taşımakta.

Merhaba benim de ilk 10 dakika birşey çıkmamıştı sabah baktığımda belirgindi sabah tekrar yapınca 5 dakika içinde silik çıkmıştı ve gebeydim. Birincisi bu testler evet 5-10 dakika içinde sonuç verir ayrıca test bozuk ve geç görünede bilir tekrar yapın bence bu sefer 5 10 dakika da çıkacaktır inşallahkan esti yaptırdım sonu. 2 çıktı

Kan tesri yatırdım sonuç 2 çıktı sizin kaç çıkmıştı
Ben onu gördükten sonra adetime 7 gün vardı bekledim kimyasal yada yalancı belirteç olmasın diye adetime 1 gün kala 480 falandı. Sabredin 2 gün sonra yine yapın çünkü kan testi muhteşem şekilde yükseliyor gebelikte. Sadece dua inşallah nasip eder yaradan.

Back
X