Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bat 9 Mart hala regl olmadım dün akşam Mimea marka erken gebelik testi yaptım . Bu markayı bilen deneyen var mı ? Başka test yoktu hala regl olmadım bekliyorum
bi de buna bakar mısınız kızlar daha nişanlıyım tam birliktelik yaşamadık ma korkuyorum adetim 14 gn gecikti dün yaptım 20dk somra böyle oldu negatif dimi ya korköama gerek var mı
15 gün sonra net çıkabilir bazı kadınların idrarla çıkmıyor kan verin derim.. Başka nedenler de olabilir, gecikmeye, benim bir hafta sonra yaptığım testte çıkmamıştı 20 günün sonunda çıkmıştı
15 gün sonra net çıkabilir bazı kadınların idrarla çıkmıyor kan verin derim.. Başka nedenler de olabilir, gecikmeye, benim bir hafta sonra yaptığım testte çıkmamıştı 20 günün sonunda çıkmıştı