- 7 Kasım 2020
- 95
- 73
- 8
- 30
- Konu Sahibi Gonuldagiiii
Bu ay ovulasyon testi yaptım. Adet günüm dündü dün test yaptım bu şekilde çıktı kızlar sizce hamile miyim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TebriklerBu ay ovulasyon testi yaptım. Adet günüm dündü dün test yaptım bu şekilde çıktı kızlar sizce hamile miyim
Eki Görüntüle 2748631
Baya belli canım ilk 10 dakika içinde çıktıysa vardır hemen kan testi vermelisin tebrikler canımBu ay ovulasyon testi yaptım. Adet günüm dündü dün test yaptım bu şekilde çıktı kızlar sizce hamile miyim
Eki Görüntüle 2748631
Tebrik ederim yarın kan verir değerinizi görürsünüz hamilesinizBu ay ovulasyon testi yaptım. Adet günüm dündü dün test yaptım bu şekilde çıktı kızlar sizce hamile miyim
Eki Görüntüle 2748631
Hesap detaylarına girin,,alt kısımda bebegın dogum tarihini girin, once ınternetten hesaplatın amaOğlumda yapmadım ama hep yapmak istemiştim kızlar. Hani yorumların sonunda bebeğin kaç haftalık olduğu yazan bilgiler var ya onu nasıl ekiliyorum![]()
Hayırlı olsun canımBu ay ovulasyon testi yaptım. Adet günüm dündü dün test yaptım bu şekilde çıktı kızlar sizce hamile miyim
Eki Görüntüle 2748631
Hayırlı olsun canım kandada görmeyi nasip etsin rabbimBu ay ovulasyon testi yaptım. Adet günüm dündü dün test yaptım bu şekilde çıktı kızlar sizce hamile miyim
Eki Görüntüle 2748631
Dün verdim canım çıktı şükürHayırlı olsun ne güzel darısı bizlere inşAllahKanda beta hcg testi verin mutlaka
![]()
Çok güzel bizlerede dua edin inşallahDün verdim canım çıktı şükür![]()
Sağolasın canım. 15-16 gün sonra çıktı. Adetten 5 gün önce erken gebelik testi yapmıştım onda bir şey çıkmamıştı bu aradaHayırlı olsun canım kandada görmeyi nasip etsin rabbim
Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın bu testi acaba
Ederim canım Allahim bebek isteyen herkese versin inşallahÇok güzel bizlerede dua edin inşallah![]()
Amiin canımmEderim canım Allahim bebek isteyen herkese versin inşallah![]()
13. 14. Günü yaptınmı test cıkmadımı onlardaSağolasın canım. 15-16 gün sonra çıktı. Adetten 5 gün önce erken gebelik testi yapmıştım onda bir şey çıkmamıştı bu arada
Yaptım canım çıkmadı13. 14. Günü yaptınmı test cıkmadımı onlarda