- 7 Şubat 2023
- 38
- 15
- 8
- 36
- Konu Sahibi humeyrahbb
-
yaptğınız anda iki çizgi varsa hamilesinizMerhaba daha once den 6 ay tedavi olmustu hic Boyle cikmamis ti. Tedavi yi birakali 3 4 ay oldu. Oylesine regle 2 gun Kala test yaptim. Hemen silik cikti. Sol kasik ta da yogun batma var. Sizde gorebiliyor musunuz? Markasi artimed O yuzden supheliyim
Yaptigim Anda cikti evet cok gerildim vallahi ya test bozuk ya diyeyaptğınız anda iki çizgi varsa hamilesiniz
Aslında kuruma çizgisine benziyor ama öyle olsa hemen çıkmaz. Eğer hemen çıktıysa yarın sabah bir test daha yapın. İnşallah vardırMerhaba daha once den 6 ay tedavi olmustu hic Boyle cikmamis ti. Tedavi yi birakali 3 4 ay oldu. Oylesine regle 2 gun Kala test yaptim. Hemen silik cikti. Sol kasik ta da yogun batma var. Sizde gorebiliyor musunuz? Markasi artimed O yuzden supheliyim
Evet hemen cikti. Bu gune dek sayisiz test yaptik ugrasirken basini çok beklemisligim var. Bunda Boyle.hemen cikinca heyecan yaptim ama tedirginim. Reglede 2 gun var. Insallah dogrudurAslında kuruma çizgisine benziyor ama öyle olsa hemen çıkmaz. Eğer hemen çıktıysa yarın sabah bir test daha yapın. İnşallah vardır
Insallah Yaaaa valla dogruysa büyük supriz olacak. Eve nese olacak. Zor gunlerden geciyordukAh ah bende öyleydim belki 50-60 tane test yapmışımdır ilk çift çizgiyi gördüğüm an ne kıymetliydi. İnşallah seninde vardır arkadaşım. Bir testle daha teyit edersin
Canım hayırlısı olur inşallah ne oldu bir sonuç var mı :)Insallah Yaaaa valla dogruysa büyük supriz olacak. Eve nese olacak. Zor gunlerden geciyorduk
Canım kuruma çizgisine benziyor. Bugün test yaptın mı? Umarım bebişin seninledirMerhaba daha once den 6 ay tedavi olmustu hic Boyle cikmamis ti. Tedavi yi birakali 3 4 ay oldu. Oylesine regle 2 gun Kala test yaptim. Hemen silik cikti. Sol kasik ta da yogun batma var. Sizde gorebiliyor musunuz? Markasi artimed O yuzden supheliyim
Malesef yapamadim. Test almaya gidemedim. Kimsenin haberi olmadan gidip Almak istiyorum. Sonra husran olmasin. Bu cizgi damlattigim Anda hemen ciktigi için umutlanmistim.Canım kuruma çizgisine benziyor. Bugün test yaptın mı? Umarım bebişin seninledir
Henüz regl gününü gecmediginiz için aslında kesin olarak hamilesiniz denilemez ama artimed markasını ben de kullanıyorum bu ay regl gününden önce bende de böyle çıktı şuanda hamileyim. Ben testi regl gününün 3 gün geçince tekrarladim çok belirginleşti o zaman kesin olduğunu anladımMerhaba daha once den 6 ay tedavi olmustu hic Boyle cikmamis ti. Tedavi yi birakali 3 4 ay oldu. Oylesine regle 2 gun Kala test yaptim. Hemen silik cikti. Sol kasik ta da yogun batma var. Sizde gorebiliyor musunuz? Markasi artimed O yuzden supheliyim
Hemen çıktıysa inşallah vardır kuzumMalesef yapamadim. Test almaya gidemedim. Kimsenin haberi olmadan gidip Almak istiyorum. Sonra husran olmasin. Bu cizgi damlattigim Anda hemen ciktigi için umutlanmistim.
Bende regl gununden once yaptim evet. 2 ya da 3 gun once. Cok heyecanlandim simdiHenüz regl gününü gecmediginiz için aslında kesin olarak hamilesiniz denilemez ama artimed markasını ben de kullanıyorum bu ay regl gününden önce bende de böyle çıktı şuanda hamileyim. Ben testi regl gününün 3 gün geçince tekrarladim çok belirginleşti o zaman kesin olduğunu anladım
AminnnHemen çıktıysa inşallah vardır kuzum
Baska belirtiniz olmusmuyduHenüz regl gününü gecmediginiz için aslında kesin olarak hamilesiniz denilemez ama artimed markasını ben de kullanıyorum bu ay regl gününden önce bende de böyle çıktı şuanda hamileyim. Ben testi regl gününün 3 gün geçince tekrarladim çok belirginleşti o zaman kesin olduğunu anladım
Bende regl gununden once yaptim evet. 2 ya da 3 gun once. Cok heyecanlandim simdigidip gelip O teste bakiyorum. Yarin bir sekilde test alicam muhakkak
Ben de aynı heyecanlardaydimBaska belirtiniz olmusmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?