Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk 10 dakikada çıktıysa hamile olabilirsin ama bazı testler negatif olsa bile böyle silik çizgi çıkarabiliyor. Koyulaşmayı takip edebilirsin veya kan verebilirsin canımYoğun kasık bel ağrısı sonrası adetime üç gün kala kaset test yaptım kızlar sizce varmı biseyler?
Eğer hemen çıktıysa evet var.. yarın erken gebelik testi alıp yap bence varsa daha net çıkarYoğun kasık bel ağrısı sonrası adetime üç gün kala kaset test yaptım kızlar sizce varmı biseyler?
Hemen beş dakika içinde silik çıktı . yarım saat sonra geldim baktım koyulasmisti erken yaptım diyemi bu kadar silik çıktıEğer hemen çıktıysa evet var.. yarın erken gebelik testi alıp yap bence varsa daha net çıkabilir.
Yeni ise evet 2 3 gün sonra tekrarla koyulaşma olacak mıHemen beş dakika içinde silik çıktı . yarım saat sonra geldim baktım koyulasmisti erken yaptım diyemi bu kadar silik çıktı
Bence var hayırlı olsunHemen beş dakika içinde silik çıktı . yarım saat sonra geldim baktım koyulasmisti erken yaptım diyemi bu kadar silik çıktı
İnslalah canımBence var hayırlı olsun
Anladım canım takip edeceğim inslalah belirginleşirKoyulaşma takip edin iyice belirgin olunca kan testi verin, şu an kan testi için çok erken.
Benimde üsteki adetime 3 gün kala alttaki 2 gün kala yaptım sizce gebelik varmı. Çok fazla bel ve kasık ağrısı yaşıyorum . Adetime bir gün kaldı şuanYoğun kasık bel ağrısı sonrası adetime üç gün kala kaset test yaptım kızlar sizce varmı biseyler?
Hayırlı olsun canım gebelik var hafta içi kan verBenimde üsteki adetime 3 gün kala alttaki 2 gün kala yaptım sizce gebelik varmı. Çok fazla bel ve kasık ağrısı yaşıyorum . Adetime bir gün kaldı şuan