İnşallah çok teşekkür ederimmİnşallah beklenilen değer gelir hayırlı olsun inşallah
İlk defa duydum o testi canımKan verdim ama sonuc çıkmadı maalesef. Dün sağlık ocağına gittim doktor sadece beta hcg bakmayacagını ilk gebelik olduğu için torch testi de yapılması gerektiğini söyledi. Bebeğe gecebilecek bir enfeksiyon varsa önceden teşhis edip müdahale etmek içinmis. Bunun da çıkması 2-3 gün aliyormus. Bir umut belki bugun çıkar diye en az 30 kez girdim e-nabiza. Tamam o da önemli bir testmis de bari betayı ogrenseydim...
Sorma ben de ilk defa duydum. Biraz araştırdım. Kadın doğumda ilerleyen haftalarda yapılıyormus. Bir çeşit enfeksiyon tarama testiymis işte gebeligi riske sokmamak için. Ama normalde önce gebelik kesinleşir ondan sonra yapılır. Buradaki doktor ilk günlerde yapmayı tercih ediyormuş. Bir yandan iyi oldu ne diyeyim bir şey varsa da önceden onlemimi alırım diye düşünüyorum.İlk defa duydum o testi canım
Çıktı mıSorma ben de ilk defa duydum. Biraz araştırdım. Kadın doğumda ilerleyen haftalarda yapılıyormus. Bir çeşit enfeksiyon tarama testiymis işte gebeligi riske sokmamak için. Ama normalde önce gebelik kesinleşir ondan sonra yapılır. Buradaki doktor ilk günlerde yapmayı tercih ediyormuş. Bir yandan iyi oldu ne diyeyim bir şey varsa da önceden onlemimi alırım diye düşünüyorum.
çok garip gercekten. hastaneyi arayıp sorsanız?Arkadaşlar kafayı yicem çıkmıyor. O yaptıkları torch paneli testinden 2 tanesini yuklemisler bugün. Bir de şekerime bakmıslar. Dün hemogram sonuçları çıkmıştı. Gerçekten e-nabiza gir çık gir çık delirmek üzereyim. Cuma günü kendi doktorumda randevum var sanırım orada tekrar yaptırıcam test. Özel hastane olduğu için daha hızlı çıkar diye düşünüyorum...
Sağlık ocağında yapıldı. Orada yaptırmanın sebebi de hazır olarak beta hcgyi alıp öyle gideyim doktoruma diye dusunmemdi. O gün bana ilk gebeliklerde sadece beta HCG değil detaylı bakıyoruz 3 gün alabilir sonuçlanması diye hem ebe, hem doktor söylemişti.Hatta normalde kendi doktoruma olan randevum dündü cumaya erteledim. Bugün 2. gün yarın verdikleri sürenin son günü. Hiç olmadı cuma tekrar kendi doktorumda yaptırırım testi. Yarından itibaren 5 haftalık oluyor. Kesenin gözükmesi gerekiyor sanırım.çok garip gercekten. hastaneyi arayıp sorsanız?
çıkmadı mı hala sonucSağlık ocağında yapıldı. Orada yaptırmanın sebebi de hazır olarak beta hcgyi alıp öyle gideyim doktoruma diye dusunmemdi. O gün bana ilk gebeliklerde sadece beta HCG değil detaylı bakıyoruz 3 gün alabilir sonuçlanması diye hem ebe, hem doktor söylemişti.Hatta normalde kendi doktoruma olan randevum dündü cumaya erteledim. Bugün 2. gün yarın verdikleri sürenin son günü. Hiç olmadı cuma tekrar kendi doktorumda yaptırırım testi. Yarından itibaren 5 haftalık oluyor. Kesenin gözükmesi gerekiyor sanırım.
Neye güldüğünüzü anlamadım yalan söylediğimi falan düşündünüz heralde. Burada kanıtlama zorunlulugum yok ama madem doktora gittigime dair şüpheniz var buyrun. Torch paneli testimin çoğunun sonucu çıkmış ama beta HCG dışında sağlık verilerimi buraya yüklemek zorunda olmadığım için (ki aslında beta için de zorunda değilim) ziyaret detayimi görün istedim.çıkmadı mı hala sonuc
ben emojiyi klavyeden noktalama olarak yaptım ama o sekilde bir emoji cıkmıs. Dalga gectigimi falan düsündünüz sanırım, sacma bir düsünce, neyse banane, hayırlısı olsun gönlünüzdeki olsun insAllah.Neye güldüğünüzü anlamadım yalan söylediğimi falan düşündünüz heralde. Burada kanıtlama zorunlulugum yok ama madem doktora gittigime dair şüpheniz var buyrun. Torch paneli testimin çoğunun sonucu çıkmış ama beta HCG dışında sağlık verilerimi buraya yüklemek zorunda olmadığım için (ki aslında beta için de zorunda değilim) ziyaret detayimi görün istedim.
Yanlış anladıysam kusura bakmayın gerginim bir türlü cikmadigi için. Bugün sağlık ocağına gittim. Laboratuvarı aradı doktor. Beta HCG üzerinde tekrar çalışacaklarını söylediler bu beni biraz daha gerdi. O emojiyi de görünce o anda yanlış anladım kusura bakmayınben emojiyi klavyeden noktalama olarak yaptım ama o sekilde bir emoji cıkmıs. Dalga gectigimi falan düsündünüz sanırım, sacma bir düsünce, neyse banane, hayırlısı olsun gönlünüzdeki olsun insAllah.
Testini positif cikmadimi sizce? Adetiniz gectiyse stres yapmayin bide positif gordunuzYanlış anladıysam kusura bakmayın gerginim bir türlü cikmadigi için. Bugün sağlık ocağına gittim. Laboratuvarı aradı doktor. Beta HCG üzerinde tekrar çalışacaklarını söylediler bu beni biraz daha gerdi. O emojiyi de görünce o anda yanlış anladım kusura bakmayın
Evet pozitif gördüm ama ayın 20'sinden beri bekliyorum her gün 30 kez giriyorum e-nabiza. Bugün geri kalan her şey çıkıyor toplam 52 test ama beta bir türlü cikmiyor. Üstüne bir de marjinal bir değer üstüne çalışılması lazım diyorlar. Doktor sinirda olabilir dedi. Bu yüzden biraz endişelendim. Zaten yarın kadın doğumda randevum var orada zaten kesinleşir ama 2 gundur belirtilerimde azalma var gibi hissediyorum bu yüzden strese girdim. Haklisiniz stres zaten kötü birşey varsa da değiştirmez sonucu ama insan tutamiyor kendini hele çok istenen bir gebelikse...Testini positif cikmadimi sizce? Adetiniz gectiyse stres yapmayin bide positif gordunuz
Anladim dogru soyluyorsunuz, idrar testi yapin tekrar iciniz rahat eder,Evet pozitif gördüm ama ayın 20'sinden beri bekliyorum her gün 30 kez giriyorum e-nabiza. Bugün geri kalan her şey çıkıyor toplam 52 test ama beta bir türlü cikmiyor. Üstüne bir de marjinal bir değer üstüne çalışılması lazım diyorlar. Doktor sinirda olabilir dedi. Bu yüzden biraz endişelendim. Zaten yarın kadın doğumda randevum var orada zaten kesinleşir ama 2 gundur belirtilerimde azalma var gibi hissediyorum bu yüzden strese girdim. Haklisiniz stres zaten kötü birşey varsa da değiştirmez sonucu ama insan tutamiyor kendini hele çok istenen bir gebelikse...
Öncelikle hayırlı olsun tekrar test yapın farklı markalardan gönlünüz biraz daha rahatlar belki çift cizgi görünce stresiniz azalır olmaz mıEvet pozitif gördüm ama ayın 20'sinden beri bekliyorum her gün 30 kez giriyorum e-nabiza. Bugün geri kalan her şey çıkıyor toplam 52 test ama beta bir türlü cikmiyor. Üstüne bir de marjinal bir değer üstüne çalışılması lazım diyorlar. Doktor sinirda olabilir dedi. Bu yüzden biraz endişelendim. Zaten yarın kadın doğumda randevum var orada zaten kesinleşir ama 2 gundur belirtilerimde azalma var gibi hissediyorum bu yüzden strese girdim. Haklisiniz stres zaten kötü birşey varsa da değiştirmez sonucu ama insan tutamiyor kendini hele çok istenen bir gebelikse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?