• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız elim ayagjm titriyor

cornelia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
60
25
3
4 günlük adet gecikmem var. Bugün baktım ama negatif olacağına adım gibi emindim. Su an inanamıyorum. Albi markasi daha önce bu testi kullanan var mı? Yarın sağlık ocağına gidicem ama zaman geçmiyor bu yüzden buraya yazdım

Eklentiler

• IMG20250119110142.jpg
    IMG20250119110142.jpg
    134,7 KB · Görüntüleme: 49
Kuzucumm tebrik ederim bu teste göre bebiş bize el sallıyor 😍💐♥️ Yarın kanda da çıksın ve sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲

Testi bilmiyorum ama kendim yapmış gibi heyecanlandım görünce 🫠🫠 kan testi verin hemen 🥰

4 günlük adet gecikmem var. Bugün baktım ama negatif olacağına adım gibi emindim. Su an inanamıyorum. Albi markasi daha önce bu testi kullanan var mı? Yarın sağlık ocağına gidicem ama zaman geçmiyor bu yüzden buraya yazdım
Albi markanın iyi olduğunu duymuştum burdan kan verip netleştirin şimdiden hayırlı olsun 🌸

Tatlım öncesinde silik test paylaşmıştın sanki bak koyulaşmış hayırlı olsun bebiiişş 😍😍

Yaaaa maşallah var bebiş inşallah kanda da çıkar hayırlı olsun canım

Albi'ye güveniyorum ben, zaten kuruma çizgisi gibi de değil gayet bariz çıkmış. Hayırlı olsun 🫶🏿

Kizlar cok teşekkür ederimmmm 🌸🌸 yeni sakinlesip kendime gelebildim zar zor kahvaltı yaptım. Zaman geçmiyor günlük işlerimi yapıp kendimi meşgul etmeye çalışıyorum. Rabbim gerçekten isteyen ve layıkıyla bakabilecek herkese nasip etsin 🤲🏻 umarım yarın güzel bir sonuc alırım. Benim gibi haber bekleyen hayırli haberlerle karsilassin inşallah... 🤲🏻♥️✨🍀

Kizlar cok teşekkür ederimmmm 🌸🌸 yeni sakinlesip kendime gelebildim zar zor kahvaltı yaptım. Zaman geçmiyor günlük işlerimi yapıp kendimi meşgul etmeye çalışıyorum. Rabbim gerçekten isteyen ve layıkıyla bakabilecek herkese nasip etsin 🤲🏻 umarım yarın güzel bir sonuc alırım. Benim gibi haber bekleyen hayırli haberlerle karsilassin inşallah... 🤲🏻♥️✨🍀
Hayırlı olsun canım kesin var Rabbim dek düz versin inşallah

Hayırlı olsun inşallah çizgi bariz belli 🌺😌belirtilerim varmıydı 🌹

Hayırlı olsun inşallah çizgi bariz belli 🌺😌belirtilerim varmıydı 🌹
İnşallah çok teşekkür ederim ☺️ adet olacakmis gibi bele vuran kasık ağrısı, arada ruhsal dalgalanmalar, seffaf akıntıda artış, geceleri sıcak basması gibi belirtilerim hala mevcut. Gecikmemin 4. Gününde testi yaptım. Yarın kan testiyle kesinlestiricem. Bir de adet sancısından ayırt edilmesi çok kolay değil cunku çok benziyor. Benim adetim geleceği zaman kahverengi lekelenmem olur. Bu sefer onun olmamasından şüphelendim en çok.

Maşallah 🧿 sübhanallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah amin amin darısı bizlerin başına inşallah 🥹🤲

hayirli olsun🌸 Yerlesme kanamasi yasadin mi

Teşekkür ederimmm ☺️ şeffaf akıntıda artış, hafif göğüs hassasiyeti, gece sıcak basması ve hafif çarpıntı, bele vuran kasık ağrısı ve ruhsal dalgalanmalar benim özellikle dikkatimi çeken belirtiler oldu. Sadece göğüs hassasiyetimin az omasi beni biraz muallakta bırakıyor. Çünkü burada okudugum çoğu yorumda çoğu kadın dokunamayacagim kadar ağrıyor yazmış. Benim o kadar yüksek değil göğüs hassasiyetim. Belki de herkesin farklı oluyordur.

Tamam teşekür ederim ben adetime 7 gun kala koyu sarimsi pembemsi akinti yasadim, ertesi gun sabah yine, oncesi adet agrisi yasadim erken adet olcam zannettim, sonra birdaha gelmedi , insallah hamile yimdir ya

Tamam teşekür ederim ben adetime 7 gun kala koyu sarimsi pembemsi akinti yasadim, ertesi gun sabah yine, oncesi adet agrisi yasadim erken adet olcam zannettim, sonra birdaha gelmedi , insallah hamile yimdir ya
Ben erken gebelik testi yapmadım ama burada awox marka erken gebelik testini öneren yorumlari çok okudum. İstersen onunla deneyebilirsin veya birkaç gün gecikmesini bekleyip test yapabilirsin. Zaten en sağlıklısi kan testi. Gecikme yaşarsan mutlaka kan testi ver. Ben pozitifi gördüm ama kanı görmeden hemen kendimi hamilelik moduna sokmak istemiyorum sonuçta bu testlerin hata payı var sonrasında hüsrana uğramamak için bugün kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Yarın her şey belli olacak asıl. Eğer şüphen varsa bat tarihinde kan testi verebilirsin.

Ben erken gebelik testi yapmadım ama burada awox marka erken gebelik testini öneren yorumlari çok okudum. İstersen onunla deneyebilirsin veya birkaç gün gecikmesini bekleyip test yapabilirsin. Zaten en sağlıklısi kan testi. Gecikme yaşarsan mutlaka kan testi ver. Ben pozitifi gördüm ama kanı görmeden hemen kendimi hamilelik moduna sokmak istemiyorum sonuçta bu testlerin hata payı var sonrasında hüsrana uğramamak için bugün kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Yarın her şey belli olacak asıl. Eğer şüphen varsa bat tarihinde kan testi verebilirsin.
Tesekur ederim cok saol, evt dogru soyluyorsun oyle yapicam once kan a salgilaniyormus beta bide zaman alabilirmis, beta gunum haftaya cuma ve ya cumrtesi. Direk kan aldircam sanirim sende haber edebilirmisin bize sonucu aldiginda

Back