- 17 Aralık 2024
- 60
- 25
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Albi markanın iyi olduğunu duymuştum burdan kan verip netleştirin şimdiden hayırlı olsun4 günlük adet gecikmem var. Bugün baktım ama negatif olacağına adım gibi emindim. Su an inanamıyorum. Albi markasi daha önce bu testi kullanan var mı? Yarın sağlık ocağına gidicem ama zaman geçmiyor bu yüzden buraya yazdım
Yaaaa maşallah var bebiş inşallah kanda da çıkar hayırlı olsun canım4 günlük adet gecikmem var. Bugün baktım ama negatif olacağına adım gibi emindim. Su an inanamıyorum. Albi markasi daha önce bu testi kullanan var mı? Yarın sağlık ocağına gidicem ama zaman geçmiyor bu yüzden buraya yazdım
Hayırlı olsun canım kesin var Rabbim dek düz versin inşallahKizlar cok teşekkür ederimmmm yeni sakinlesip kendime gelebildim zar zor kahvaltı yaptım. Zaman geçmiyor günlük işlerimi yapıp kendimi meşgul etmeye çalışıyorum. Rabbim gerçekten isteyen ve layıkıyla bakabilecek herkese nasip etsin umarım yarın güzel bir sonuc alırım. Benim gibi haber bekleyen hayırli haberlerle karsilassin inşallah...
Hayırlı olsun inşallah çizgi bariz belli belirtilerim varmıydıKizlar cok teşekkür ederimmmm yeni sakinlesip kendime gelebildim zar zor kahvaltı yaptım. Zaman geçmiyor günlük işlerimi yapıp kendimi meşgul etmeye çalışıyorum. Rabbim gerçekten isteyen ve layıkıyla bakabilecek herkese nasip etsin umarım yarın güzel bir sonuc alırım. Benim gibi haber bekleyen hayırli haberlerle karsilassin inşallah...
Amin inşallah çok teşekkür ederimmmHayırlı olsun canım kesin var Rabbim dek düz versin inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim adet olacakmis gibi bele vuran kasık ağrısı, arada ruhsal dalgalanmalar, seffaf akıntıda artış, geceleri sıcak basması gibi belirtilerim hala mevcut. Gecikmemin 4. Gününde testi yaptım. Yarın kan testiyle kesinlestiricem. Bir de adet sancısından ayırt edilmesi çok kolay değil cunku çok benziyor. Benim adetim geleceği zaman kahverengi lekelenmem olur. Bu sefer onun olmamasından şüphelendim en çok.Hayırlı olsun inşallah çizgi bariz belli belirtilerim varmıydı
Maşallah sübhanallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah amin amin darısı bizlerin başına inşallahKizlar cok teşekkür ederimmmm yeni sakinlesip kendime gelebildim zar zor kahvaltı yaptım. Zaman geçmiyor günlük işlerimi yapıp kendimi meşgul etmeye çalışıyorum. Rabbim gerçekten isteyen ve layıkıyla bakabilecek herkese nasip etsin umarım yarın güzel bir sonuc alırım. Benim gibi haber bekleyen hayırli haberlerle karsilassin inşallah...
Aminnnn Allah razı olsun çok teşekkür ederimmm Rabbim gerçekten isteyen herkese nasip etsin, güzel haberlerimizi alıp sağlıkla kucağımiza alalımMaşallah sübhanallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah amin amin darısı bizlerin başına inşallah
hayirli olsun Yerlesme kanamasi yasadin miKizlar cok teşekkür ederimmmm yeni sakinlesip kendime gelebildim zar zor kahvaltı yaptım. Zaman geçmiyor günlük işlerimi yapıp kendimi meşgul etmeye çalışıyorum. Rabbim gerçekten isteyen ve layıkıyla bakabilecek herkese nasip etsin umarım yarın güzel bir sonuc alırım. Benim gibi haber bekleyen hayırli haberlerle karsilassin inşallah...
Bu arada yerleşme kanaması yaşamadım. Herhangi bir lekelenmem yok. Sadece şeffaf akıntıda artışım var.hayirli olsun Yerlesme kanamasi yasadin mi
Ben erken gebelik testi yapmadım ama burada awox marka erken gebelik testini öneren yorumlari çok okudum. İstersen onunla deneyebilirsin veya birkaç gün gecikmesini bekleyip test yapabilirsin. Zaten en sağlıklısi kan testi. Gecikme yaşarsan mutlaka kan testi ver. Ben pozitifi gördüm ama kanı görmeden hemen kendimi hamilelik moduna sokmak istemiyorum sonuçta bu testlerin hata payı var sonrasında hüsrana uğramamak için bugün kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Yarın her şey belli olacak asıl. Eğer şüphen varsa bat tarihinde kan testi verebilirsin.Tamam teşekür ederim ben adetime 7 gun kala koyu sarimsi pembemsi akinti yasadim, ertesi gun sabah yine, oncesi adet agrisi yasadim erken adet olcam zannettim, sonra birdaha gelmedi , insallah hamile yimdir ya
Tesekur ederim cok saol, evt dogru soyluyorsun oyle yapicam once kan a salgilaniyormus beta bide zaman alabilirmis, beta gunum haftaya cuma ve ya cumrtesi. Direk kan aldircam sanirim sende haber edebilirmisin bize sonucu aldigindaBen erken gebelik testi yapmadım ama burada awox marka erken gebelik testini öneren yorumlari çok okudum. İstersen onunla deneyebilirsin veya birkaç gün gecikmesini bekleyip test yapabilirsin. Zaten en sağlıklısi kan testi. Gecikme yaşarsan mutlaka kan testi ver. Ben pozitifi gördüm ama kanı görmeden hemen kendimi hamilelik moduna sokmak istemiyorum sonuçta bu testlerin hata payı var sonrasında hüsrana uğramamak için bugün kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Yarın her şey belli olacak asıl. Eğer şüphen varsa bat tarihinde kan testi verebilirsin.