Testime bakar mısınız acilen

Kızlar bugün yumurtlamanin üzerinden 10 gün geçti. Daha çok erken biliyorum. Dün akşam beta vermiştim negatifti. Bugün aşırı karın ağrım olunca elimde kalan son testi yaptım çok silik bir çizgi vardı ama markası days doktor. Çoğu kişiyi yanıltmış. Dikkatli bakınca gözüküyor fotoğrafı siyah beyaz yaptım şimdi evde değilim bunu yaptim evde prodoktor var gece de onu yapacağım bu şekilde olan var mı umudumu kesmiştim bugün yüzüm sivilcelenince.

Göz yanılması olabilir. Ben tek çizgi algılıyorum.
Prodoctor dene ben en çok ona güveniyorum. Ama umarım istediğin sonucu alırsın

Yarın sabah ilk idrarla yapın. Gün boyu su içmişseniz test yanıltır . boşa gitmesin

Sıfırlı bir değerdi, zaten ovulasyonun üstünden henüz 10 gün geçti öbür testi yarın yapıp bakıcam teşekkürler

Kızlar az önce prodoctor test yaptım o da böyle çıktı yine silik bir çizgi iyice tedirgin oldum saha dün kan verdim bir günde pozitif olabilir mi prodoctor dakinin rengi gittikçe belirginlesiyor acaba bozuk olabilir mi

Canım hiç belli olmaz bir günde artmış olabilir atıyorum dün 0 iken bugün 10 falan olduysa testte şişlikte olsa çıkabiliyor ben 10 değeriyle öğrenmiştim bir dilimlik var ama yarın sabah testi tekrarla yine silikse kan ver

Öyle yapayım,teşekkürler

adetime 2 gün var bu sabah 2. İdrarla yaptım ve 5 dk içinde böyle hafif belirgin ikinci çizgi çıktı :/ sizce var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…