Testime bakar mısınız 3 gün kaldı

Hadi ya 🙄 en iyisi kan vermek aslında regli gecikmesi olunca ama sabredemiyoruz dayanamıyoruz ki😅
Yani şöyle muhakkak başka marka testi yap canım artmed ve bebetime dan uzak dur tabiki bekleyemiyiruz sabredemiyoruz hepimiz öyle ama erken gebelik testi de alabilirsin daha düşük beta algılıyor

Yani şöyle muhakkak başka marka testi yap canım artmed ve bebetime dan uzak dur tabiki bekleyemiyiruz sabredemiyoruz hepimiz öyle ama erken gebelik testi de alabilirsin daha düşük beta algılıyor
Ben burda yorumlarda övülen birkaç marka var onlardan internetten aldim eczanelerde bulmak zor kucuk şehirlerde hele ki. Ben de erken gebelik testleri alıyorum daha erken yapabilmek icin 😊teşekkür ederim 😊

Bu şekilde olup regl olan çok kişi oluyor artık yalancı pozitif mi veriyor test bilmiyorum geç gördüm testinizi ama ben renk olmayan silik çizgileri regl günü artık gelmişse dikkate almıyorum. Regle cok varsa takip edilebilir koyulasacak mi diye ama regl gunu geldiyse en azından hafif de olsa Bi pembelik olması gerek benim gözlemlediğim
Baya regli oldum zaten olumsuz o yüzden🥹

X