- 16 Ekim 2016
- 1.745
- 915
- Konu Sahibi DilekHanim
Hadi ya en iyisi kan vermek aslında regli gecikmesi olunca ama sabredemiyoruz dayanamıyoruz kiBebetime marka pembeli bile çıkarıyor canım başıma geldi maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya en iyisi kan vermek aslında regli gecikmesi olunca ama sabredemiyoruz dayanamıyoruz kiBebetime marka pembeli bile çıkarıyor canım başıma geldi maalesef
Yani şöyle muhakkak başka marka testi yap canım artmed ve bebetime dan uzak dur tabiki bekleyemiyiruz sabredemiyoruz hepimiz öyle ama erken gebelik testi de alabilirsin daha düşük beta algılıyorHadi ya en iyisi kan vermek aslında regli gecikmesi olunca ama sabredemiyoruz dayanamıyoruz ki
Ben burda yorumlarda övülen birkaç marka var onlardan internetten aldim eczanelerde bulmak zor kucuk şehirlerde hele ki. Ben de erken gebelik testleri alıyorum daha erken yapabilmek icin teşekkür ederimYani şöyle muhakkak başka marka testi yap canım artmed ve bebetime dan uzak dur tabiki bekleyemiyiruz sabredemiyoruz hepimiz öyle ama erken gebelik testi de alabilirsin daha düşük beta algılıyor
Rica ederim çok iyi yapmışsın canım inşallah güzel haberleri bizimle paylaşırsınBen burda yorumlarda övülen birkaç marka var onlardan internetten aldim eczanelerde bulmak zor kucuk şehirlerde hele ki. Ben de erken gebelik testleri alıyorum daha erken yapabilmek icin teşekkür ederim
İnşallahRica ederim çok iyi yapmışsın canım inşallah güzel haberleri bizimle paylaşırsın
Benim de böyle çıktı dün akşam ama ben tek çizgi diye düşünmüştüm tekrar test yapıcam yarın sabah
Tekrar idrar testi yaptını mı çizgi daha belirgin oldu mu acaba aynı testten bende de var daBeta 7,5 çıktı sabah tekrar kan vercem
Evet olmuştu iki gün sonra beta 18,2 çıktıTekrar idrar testi yaptını mı çizgi daha belirgin oldu mu acaba aynı testten bende de var da
Çok iyi inşallah ben de tekrarlıycam testi ama kan vermeye cesaretim yok şu anEvet olmuştu iki gün sonra beta 18,2 çıktı
Baya regli oldum zaten olumsuz o yüzdenBu şekilde olup regl olan çok kişi oluyor artık yalancı pozitif mi veriyor test bilmiyorum geç gördüm testinizi ama ben renk olmayan silik çizgileri regl günü artık gelmişse dikkate almıyorum. Regle cok varsa takip edilebilir koyulasacak mi diye ama regl gunu geldiyse en azından hafif de olsa Bi pembelik olması gerek benim gözlemlediğim
Üzülüyorsun biliyorum ama pes etme Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinBaya regli oldum zaten olumsuz o yüzden
Amiiin inşallahÜzülüyorsun biliyorum ama pes etme Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin