- 16 Ocak 2022
- 1.253
- 487
- 29
-
- Konu Sahibi DilekHanim
Silik bişey gördüm belirtilerin varmıydi canım
Arada kasık ağrısı geliyor göğüslerim de hassas ama bunlar hep oluyor bende yarın ilk idrarla denemem lazımSilik bişey gördüm belirtilerin varmıydi canım
Aynilari bendede var güzel haberler bekliyorum yarın sendenArada kasık ağrısı geliyor göğüslerim de hassas ama bunlar hep oluyor bende yarın ilk idrarla denemem lazım
Regle 3 gün varsa erken gebelik testiyle deneyin bir de elinizde varsa
Sizin kaç gün var ama ben geçen sene iki ay kimyasal yaşadım o yüzden heveslenemiyorum aralık da tüp bebeğe başlıcaktımAynilari bendede var güzel haberler bekliyorum yarın senden
Yok malesef ama bu test de çok hassas düşük beta da çıkarıyor ilk idrarla daha belli olur diye düşünüyorum varsa tabiRegle 3 gün varsa erken gebelik testiyle deneyin bir de elinizde varsa
Banada üç gün var canım bu ay çatlatma iğnesi vuruldum şimdi endişeyle bekliyorumSizin kaç gün var ama ben geçen sene iki ay kimyasal yaşadım o yüzden heveslenemiyorum aralık da tüp bebeğe başlıcaktım
İnşallah pozitifi görürüzBanada üç gün var canım bu ay çatlatma iğnesi vuruldum şimdi endişeyle bekliyorum
İnşallah canım varmı belirti sendeİnşallah pozitifi görürüz
Evet tabi ilk idrarla daha iyi olur ama regl gununu bekleyin koyulasir varsa. Belli belirsiz Bi gölge var gibi su anYok malesef ama bu test de çok hassas düşük beta da çıkarıyor ilk idrarla daha belli olur diye düşünüyorum varsa tabi
Hamilesiniz yüksek ihtimalle canım Kan verin netleşsinBenimde reglim 2 gün gecikti test yaptım ilkten tek çizgiydi bı 10 15 dakika sonra veya daha fazla süre sonra tam hatırlamıyorum iki testte de silik çizgi gördüm hamile miyim
Silik bişey gördüm belirtilerin varmıydi canım
Beta 7,5 çıktı sabah tekrar kan vercemRegle 3 gün varsa erken gebelik testiyle deneyin bir de elinizde varsa
Sabah 48 saat doluyorsa oyle verinBeta 7,5 çıktı sabah tekrar kan vercem
İnşallah sağlıkla artar canım çok sevindim duanı beklerimBeta 7,5 çıktı sabah tekrar kan vercem
DoluyorSabah 48 saat doluyorsa oyle verin
İnşallah ama ağrı ve lekelenme yaşıyorumİnşallah sağlıkla artar canım çok sevindim duanı beklerim
Hayırlı olsun inşallah güzel artış olur 2 gün arayla aynı saatlerde kan verinBeta 7,5 çıktı sabah tekrar kan vercem