Çok teşekkür ederim canım inşallahÇizgi var , pozitif gibi inşallah vardır canım
Kaç dkkada belirdi kuzum eger ilk 5 dk da cıktıysa hamilesin ama beklemeden sonra cıktıysa kuruma cuzgisidr insallah vardır gebelık cnm kan ver hemen
Ozamn hayırlı olsun bebiş geliyor kuzummm.Canım yaptığım gibi belirdi bu beklemedi deilk 5 dk bakmadım bilerek sonra baktığımda böyleydi
Allahımmm inşalah dediğin gibi olur kuzum inşallah çok teşekkür ederimOzamn hayırlı olsun bebiş geliyor kuzummm.rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp etsiinn hemen hastaneye git kan ver degerine baktır kac haftalık bakalımmm
Kız nee hastalanması bebiş varr bebişşşşş kalkkkkkkAllahımmm inşalah dediğin gibi olur kuzum inşallah çok teşekkür ederimyarın hastalanmassam eger hemen gidip vereceğim kan Sizede yazarım
Yaaaa inşallah hasta olmamKız nee hastalanması bebiş varr bebişşşşş kalkkkkkkdua et kz benmde olsun adetim 13 gecikti kasık agrım var adet olcak gibi 2 gundur gecmedi akıntımfa var sarı beyaz degişik blmiyorum umarım vardır
Hadi insallah. İkimizde hamişizdir haber et olurmu bende yazarm sana bebişimmYaaaa inşallah hasta olmamdualarım seninle canım ya inşallah vardır 13 gün gecikti ve test yapmadın mııı benimde sarı akıntım vardı o cok dikkatimi cekti bu ay
Haberleşelim kesinlikle bende yazıcam canımmHadi insallah. İkimizde hamişizdir haber et olurmu bende yazarm sana bebişimm
Merhaba acaba hamilemisiniz :) testimiz aynı ve şun benzer bi test görürmüyüm diye geziyorken gördüm sizi :)Haberleşelim kesinlikle bende yazıcam canımm
Evet hamileyim 6 haftalık:)Merhaba acaba hamilemisiniz :) testimiz aynı ve şun benzer bi test görürmüyüm diye geziyorken gördüm sizi :)
Bence erken gebelik testi ile deneyin canım gördüm ikinci cizgiyi ama erken gebelik testinde varsa daha net cıkacaktırMaşşallah Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin benim bat 4 gün kala normal testte çok hafif bişey görüp resmi karartmam ile böyle bişiy gördüm sizce var mı ya
Yapınca haber ver canım merak ettimAldım bakalım yarın sabah yapacagım cok fazla sağlı sollu kasık batmalarım var inşallah gebeliktendir ya
Çizgi varsa silik de olsa hamilesi. Canım daha küçük oldugu için bebiş öyle cıkıyor benim 10. Gün gecikmem de en koyu şekilde çıktı onda önce siliktiSabah testi yaptım ama cok daha silikti ama vardı cizgi bende duramadım kan verdim işe geçerken sonucu yazarım okadar korkuyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?