• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakabilir misiniz?

Melek_kizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
699
388
53
28
Merhabalar yarın adet günüm bugün 3 farklı markanın testini yaptım silik çizgiler var gibi. O kadar çok yaptım ki göz yanılması gibi geliyo artık. iki gündür yapıyorum sanki çok hafif koyulasiyo gibi. Ama adete 3 gün kala salı günü beta vermiştim 4.24 çıkmıştı bugün tekrar kan vericem kimyasal olabilir mi ya :( alttaki ovulasyon
IMG_20210603_090103.jpg

Gayet var tatlım. Hayırlı olsun. Tebrik ederim. Endişe etme. Ben de böyle öğrendim. 3 markada da çıkmışsa zaten vardır. Ayrıca sen de biliyorsundir eğer yoksa çizgi dahi çıkmaz silik vs olmaz. İlk 5 dakikada çıktıysa tamamdır bebiş el sallıyor 👋

Gayet var tatlım. Hayırlı olsun. Tebrik ederim. Endişe etme. Ben de böyle öğrendim. 3 markada da çıkmışsa zaten vardır. Ayrıca sen de biliyorsundir eğer yoksa çizgi dahi çıkmaz silik vs olmaz. İlk 5 dakikada çıktıysa tamamdır bebiş el sallıyor 👋
İnşallah ya geçen ay kimyasal geçirdim 3 gün önceden daha belirgin çizgi çıkmıştı sonra 4 gün adetim gecikti ve adet oldum ondan korkuyorum :(

Back