huzurlu1i Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 53 15 3 19 2 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi huzurlu1i #1 Adetime 10 gün varken test yaptım herhangi bir belirtim yok baş ağrısı ve halsizlik dışında ama testimde belli bellirsiz bi cizgi belirdi hamile olabilir miyim
Adetime 10 gün varken test yaptım herhangi bir belirtim yok baş ağrısı ve halsizlik dışında ama testimde belli bellirsiz bi cizgi belirdi hamile olabilir miyim
N nisanurs98 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2023 2.503 631 43 26 2 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi huzurlu1i #2 Testte cikmasi için çok çok erken bir gün canım adet gününe yakın tekrarla en kesin sonuç adet günün yada gecikmen olunca olur
Testte cikmasi için çok çok erken bir gün canım adet gününe yakın tekrarla en kesin sonuç adet günün yada gecikmen olunca olur
huzurlu1i Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 53 15 3 19 2 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi huzurlu1i #3 nisanurs98 .!.: Testte cikmasi için çok çok erken bir gün canım adet gününe yakın tekrarla en kesin sonuç adet günün yada gecikmen olunca olur Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim umarım yakın tarihte olumlu nir sonuç alırım
nisanurs98 .!.: Testte cikmasi için çok çok erken bir gün canım adet gününe yakın tekrarla en kesin sonuç adet günün yada gecikmen olunca olur Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim umarım yakın tarihte olumlu nir sonuç alırım
N nisanurs98 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2023 2.503 631 43 26 2 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi huzurlu1i #4 huzurlu1i .!.: Teşekkür ederim umarım yakın tarihte olumlu nir sonuç alırım Genişletmek için tıkla... İnşallah rabbim gönlüne göre versin canım
huzurlu1i .!.: Teşekkür ederim umarım yakın tarihte olumlu nir sonuç alırım Genişletmek için tıkla... İnşallah rabbim gönlüne göre versin canım