Merhaba, adetim 2 gün gecikti az önce dayanamayıp test yaptım, Test sonucum bu şekilde. Testi böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhaba, adetim 2 gün gecikti az önce dayanamayıp test yaptım, Test sonucum bu şekilde. Testi böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Yaa o kadar yardımcı oldunuz ki çok teşekkür ederim. Yarın tekrarlayacağım dediğiniz şekilde. Şimdi kutuya baktım yazıyormuş 3 damla diye normalde prospektüsleri bile uzun uzun okurum ama söz konusunu bu olunca aklım gitti
Yaa o kadar yardımcı oldunuz ki çok teşekkür ederim. Yarın tekrarlayacağım dediğiniz şekilde. Şimdi kutuya baktım yazıyormuş 3 damla diye normalde prospektüsleri bile uzun uzun okurum ama söz konusunu bu olunca aklım gitti ☺
İnşallah cnm ama hislerim hamileyim belirtilerimde var iki günde ayri ayri iki tane test yaptim ikisıde cok sılık çikti hayirlısı sende hamilesin düşünme elinde test varsa yarin sabah ilk idrarla yap