Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimT çizgisi altında bir toplanma olmuş, yarın tekrar deneyin. Tam bişey demek zor bu test için inşallah hamilesindir
Galiba ilk defa yaptığım için çok damlattım tam olarak bir damla mı damlatmak gerekiyor.cok mu damlattiniz? dagilmis. cok damlatmadiysaniz test bozuk. tekrar deneyin.
Üç damla yeter damla çubuğuylaGaliba ilk defa yaptığım için çok damlattım tam olarak bir damla mı damlatmak gerekiyor.
Çizgın orda çikicakmiş sen cok yaptigın için idrari taşmiş boyasıda yayilmiş halilyeMerhaba, adetim 2 gün gecikti az önce dayanamayıp test yaptım, Test sonucum bu şekilde. Testi böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.
teste gore degisiyor uzerinde ne yaziyorsa o.. cogunlukla 2-3 damla der.Galiba ilk defa yaptığım için çok damlattım tam olarak bir damla mı damlatmak gerekiyor.
Yaa o kadar yardımcı oldunuz ki çok teşekkür ederim. Yarın tekrarlayacağım dediğiniz şekilde. Şimdi kutuya baktım yazıyormuş 3 damla diye normalde prospektüsleri bile uzun uzun okurum ama söz konusunu bu olunca aklım gittiÇizgın orda çikicakmiş sen cok yaptigın için idrari taşmiş boyasıda yayilmiş halilye
Teşekkür ederimteste gore degisiyor uzerinde ne yaziyorsa o.. cogunlukla 2-3 damla der.
Bnde iki gündür cok sılık görüyorum ama adetim geçmemiş üç gün varYaa o kadar yardımcı oldunuz ki çok teşekkür ederim. Yarın tekrarlayacağım dediğiniz şekilde. Şimdi kutuya baktım yazıyormuş 3 damla diye normalde prospektüsleri bile uzun uzun okurum ama söz konusunu bu olunca aklım gitti ☺
İnşallah cnm ama hislerim hamileyim belirtilerimde var iki günde ayri ayri iki tane test yaptim ikisıde cok sılık çikti hayirlısı sende hamilesin düşünme elinde test varsa yarin sabah ilk idrarla yapİnşallah hamilesindir ☺